Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ TAEKWONDO ΕΔΕΣΣΑΣ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Ο αθλητισμός προάγει την ευγενή άμιλλα και διαπλάθει τον χαρακτήρα των παιδιών

Επίσκεψη του Αθλητικού Συλλόγου TAE-KWON-DO Έδεσσας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Συνάντηση με μέλη του Αθλητικού Συλλόγου TAEKWONDO Έδεσσας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Τους αθλητές του Συλλόγου συνόδευσε η Προπονήτρια κυρία Αναστασία Μπιρόζη.

Ο Σύλλογος έχει σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε Πανελλαδικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε για την προετοιμασία του Συλλόγου η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά με την έλευση του 2016 με κυριότερο στόχο την ένταξη αθλητών και αθλητριών στην Εθνική Ομάδα. Εξάλλου, έξι (6) αθλητές συμμετέχουν στην Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και συνεχάρη τους αθλητές για τη συμβολή τους στην προβολή του Ολυμπιακού Αθλήματος καθώς και της ιδέας του «ευ αγωνίζεσθαι».


Με τη σειρά τους οι αθλητές χάρισαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ένα ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2016 το οποίο περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από αγώνες και ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

  ΕΡΩΤΗΣΗ
                Προς Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

Θέμα: Μεγάλες καθυστερήσεις στην εξόφληση παράδοσης της παραγωγής προς
           τους τευτλοπαραγωγούς
           Μετά την προκαταβολή - ψίχουλα που δόθηκε πριν τρεις μήνες για τη σοδειά που παρέδωσαν, οι τευτλοπαραγωγοί από την Ορεστιάδα, τις Σέρρες, το Πλατύ, τη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, αλλά και οργής, γιατί δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν για την υπόλοιπη οφειλή-εξόφληση που από μέρα σε μέρα υπάρχει αναβολή και κοροϊδία.
       Ταυτόχρονα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εγκαταλείψει τις μεγαλοστομίες και υποσχέσεις για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΕΒΖ. Ωστόσο πόρους και επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές, αναπτυξιακό νόμο, μείωση τιμολογίου ενέργειας κ.ά υπόσχεται στον ΣΕΒ και τις αξιώσεις του και στους επενδυτές του εξωτερικού, όχι όμως για τη διατήρηση, εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη της ΕΒΖ, σε όφελος των μικρομεσαίων αγροτών και της ντόπιας παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών του λαού σε ζάχαρη.
          Δίκαια λοιπόν η αγανάκτηση στους τευτλοκαλλιεργητές όχι μόνο για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εξόφληση, αλλά και στην αβεβαιότητα ως προς την ύπαρξη της τευτλοκαλλιέργειας για την επόμενη χρονιά.
                                                  ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ  οι κ.κ. Υπουργοί                                                                                                 Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Υφυ­πουρ-γός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη)

-  Σε πόσες ημέρες θα γίνει η εξόφληση των τευτλοπαραγωγών;
-  Τι προγραμματισμός υπάρχει για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο για την ΕΒΖ και
- Ποιος ο μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός για τον εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη της ΕΒΖ για την κάλυψη των αναγκών της χώρας;
Οι Βουλευτές του ΚΚΕ

Διαμάντω  Μανωλάκου
Σάκης Βαρδαλής 
Γιάννης Δελής 
Γιώργος Λαμπρούλης

Κώστας Στεργίου

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...