Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

"Ριζοχωρίτικα 2018". Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων




Αλμωπός Αριδαίας: Ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελιακίμ Μουσόνι Ν’ Γκάντολι και τον Αγαθοκλή Πολύζο


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας με τον 23χρονο επιθετικό Ελιακίμ Μουσόνι Ν’ Γκάντολι, καθώς και με τον 19χρονο, αμυντικό μέσο Αγαθοκλή Πολύζο.
Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες.
  
 Με τιμή το Δ.Σ 
Αλμωπού Αριδαίας



Στη διεθνή τουριστική έκθεση TOURNATUR 2018 συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



Στη διεθνή τουριστική έκθεση TOURNATUR 2018 συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στο πλαίσιο συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας πρόκειται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση περιηγητικού – ορειβατικού τουρισμού και υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων «TOURNATUR 2018», η οποία πραγματοποιείται το διάστημα 31/08 – 02/09 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς να συμμετέχουν στην έκθεση, συνεργαζόμενοι με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προβολή των τουριστικών προορισμών και δυνατοτήτων της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής της Π.Κ.Μ.

Στην παραπάνω έκθεση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μπορεί να διαθέσει τον χώρο της για :

α. τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων
β. τη διοργάνωση παρουσιάσεων
γ. τη διανομή πληροφοριακού υλικού
δ. τη διοργάνωση εκδηλώσεων και
ε. τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του
τουρισμού και δημοσιογράφους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας δεν αναλαμβάνει την διαδικασία και το κόστος μεταφοράς του υλικού τουριστικής προβολής άλλων φορέων. Ο κάθε φορέας θα πρέπει να μεριμνήσει με δική του ευθύνη για την αποστολή του τουριστικού του υλικού στις ανωτέρω διευθύνσεις έως την παραμονή της έναρξης της κάθε έκθεσης και την παραλαβή του από δικό του εκπρόσωπο, ενημερώνοντας παράλληλα την Περιφέρεια. Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξασφάλισης καρτών εισόδου, καθώς αυτές διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό (συνήθως μόνο δύο).

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Dusseldorf Γερμανίας, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Dusseldorf (Hall 6,Περίπτερο Ε.Ο.Τ., stand Nummer: 6E17 Διεύθυνση :Messe Dusseldorf GmbH stockumer kirchstrabe 61, 40474 Dusseldorf Germany). Περαιτέρω πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ώρες λειτουργίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα :https//:www.tournatur.com/

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2381351246 κα. Ε. Μαρίνου ή κα Τζιβανοπούλου Ε. 2313325593 και να αποστείλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση emarinou@pella.gr και e.tzivanopoulou@pkm.gov.gr αντίστοιχα.

Έκτακτες βλάβες σε απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αλμωπίας


Από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έκτακτες βλάβες σε απορριμματοφόρα οχήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσλειτουργία στην αποκομιδή των σκουπιδιών. 
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών και τους παρακαλούμε να περιορίσουν, όσο αυτό είναι εφικτό, τη ρίψη σκουπιδιών -ιδιαίτερα τα ογκώδη αντικείμενα- στους κάδους.
Ήδη, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...