Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο. Στη συνέχεια ρίχνετε μέσα στο τηγάνι τις 2 φέτες του τόστ και σε 1 από τις δύο προσθέτετε τριμμένο τυρί της προτίμησης σας π.χ γραβιέρα.
Κατόπιν κλείνετε το τόστ με την άλλη φέτα που έμεινε και πασπαλίζετε από πάνω της με λίγο ακόμα τυρί τριμμένο.
Έπειτα ρίχνετε ακόμα λίγο βούτυρο και γυρίζετε το τόστ από την ανάποδη μεριά εκείνη που έχουμε βάλει το τριμμένο τυρί το αφήνετε για 3-4 λεπτά να τηγανιστεί.
Κατόπιν επαναλαμβάνουμε την διαδικασία που κάναμε με την άλλη φέτα του τοστ σε αυτή για άλλα 3-4 λεπτά.
Την αναποδογυρίζουμε και την αφήνουμε ίσα – ίσα να ψηθεί.
Βγάζουμε από το τηγάνι και σερβίρουμε!
sidagi
Πηγή: himaira.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.