Συστατικά
• 1 πακέτο Σπαγγετίνι Νο 10 Stella
• 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
• 1 πράσινη πιπεριά σε κύβους
• 1 κουταλάκι σούπας σέλινο ψιλοκομμένο
• 2 καρότα τριμμένα
• 4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
• 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό
• 80 γραμ. μπέϊκον ψιλοκομμένο
• 200 γραμ. κιμά
• ½ ποτηράκι άσπρο κρασί
• 150 γραμ. κρέμα γάλακτος
• 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
• αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε τον κιμά. Σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να βράσει για 10’. Προσθέτουμε τα λαχανικά και αφήνουμε να βράσει 20’-25’. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέϊκον, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο-λίγο την κρέμα.
Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος μαγειρέματος : 35’
Μερίδες: 6
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.