ΥΛΙΚΑ
1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο)
1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλάκι ξύδι
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1 σφηνάκι ούζο
άνηθο ψιλοκομμένο κατα προτίμιση
3 κρεμμυδάκια φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα
1 με 1 1/2 φλυτζ. φρυγανια τριμμένη ανακατεμένη με σιμιγδάλι ψιλό και χονδρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε τον βακαλάο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Μέσα στο blender βαζουμε όλα τα υλικά (εκτός απο τη φρυγανιά) μαζί με το μισό λάδι στην αρχή. Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Σταματάμε και προσθέτουμε το άλλο μισό λάδι και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή "μαγιονέζα".
Βάζουμε τον μπακαλιάρο, μέσα στο μίγμα και στη συνέχεια τον πανάρουμε στο μίγμα της φρυγανιάς. Απλώνουμε τα φιλέτα σε αντικολλητικό ταψάκι και ψήνουμε στον φούρνο για 20' στους 180 βαθμούς.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.