- 4 ώριμες μεγάλες ντομάτες
- 6 αυγά
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Φέτα σε τρίμματα για το σερβίρισμα
- Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες και τις περνάμε στον τρίφτη
- Εγώ προτιμώ να τις κόβω σε κομματάκια, έτσι δεν γίνεται χυλός το πιάτο
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε τις ντομάτες, χωρίς λάδι
- Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε να βγάλουν όλα τα υγρά τους
- Μόλις κοκκινίσουν καλά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο
- Ανακατεύουμε καλά και βγάζουμε από τη φωτιά
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι
- Περιχύνουμε τις ντομάτες και βάζουμε πάλι στη φωτιά
- Ανακατεύουμε καλά, στραπατσάρουμε τα υλικά
- Μην το παραψήσετε, στεγνώνει και χάνει τη γλύκα του!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.