Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Επιστολή προς τους γονείς: τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα νέα «Θρησκευτικά»!



Επιστολή προς τους γονείς: τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα νέα «Θρησκευτικά»!
Των Λυκούργου Νάνη και Βασίλη Κερμενιώτη

[Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΤΟΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ]

Αγαπητοί Ορθόδοξοι γονείς, αυτή η  σύντομη επιστολή μας είναι μία κραυγή πόνου και αγωνίας για το πνευματικό «έγκλημα» που συντελείται εις βάρος των παιδιών μας και συνεπώς εναντίον της ίδιας της Ελλάδας, αφού η νέα γενιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας.
Διανύουμε τη δεύτερη σχολική χρονιά που διδάσκεται στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια το νέο μάθημα των «Θρησκευτικών», το οποίο επέβαλε η εκκλησιομάχος Κυβέρνηση, παρά τις έντονες αντιδράσεις των θεολόγων, του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/1Vz_rFHSicph3EyjTW2MoHVeaZIMLlqsw/view

6 σχόλια :

Όποιος γραφικός σας στείλει οτιδήποτε το δημοσιεύετε;
Ψάχνετε να δείτε περί τίνος πρόκειται; Διαβάσατε τις αρλούμπες που γράφουν;
Ή να υποθέσουμε ότι απλώς -συνειδητά- είστε μεταφορείς των απόψεων κάθε γραφικού;

Τουλάχιστον οι "γραφικοί" τολμούν να γράφουν επώνυμα τις απόψεις τους, κάτι το οποίο εσείς δεν κάνετε κρίνοντάς τους....Όσο για τις απόψεις τους, άλλος τις ενστερνίζεται κι άλλος όχι....Κρίση και νου, έχουν όλοι.

Αν έχεις τα κότσια τόλμα να ανασκευάσεις, με επιχειρήματα εννοείται, τα όσα υποστηρίζουν αυτοί οι "γραφικοί" όπως τους ονομάζεις. Εμπρός λοιπόν!

Στη γέμουσα ιδεολογικής συγχύσεως και διαστροφής εποχή μας με τα στρεβλά αξιολογικά κριτήρια όσοι προσπαθούν να αφυπνίσουν κοιμώμενες συνειδήσεις και να ευαισθητοποιήσουν τη κοινη γνώμη για τον κίνδυνο του αποχριστιανισμού και αφελληνισμού της πάλαι ποτέ Εθνικής μας παιδείας με πολλή ευκολία χαρακτηρίζονται από κάποιους "γραφικοί"...
Είναι και τούτο ένα σημείο των ελεεινών και τρισάθλιων καιρών μας!

Εθνομηδενιστές και ουδετερόθρησκοι ήρθαν να μας "αφυπνίσουν" επιβάλλοντας τα ιδεολογικά τους κόμπλεξ. Μπαααα δεν θα πάρουμε, κρατήστε τις ιδεοληψίες σας για τους δικούς σας απογόνους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...