Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγιασμός του συλλόγου μας Φίλων Μουσικής "ο ΑΡΙΩΝ"

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγιασμός του  συλλόγου μας Φίλων Μουσικής "ο ΑΡΙΩΝ"  την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στο Ξενιτιδείο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας και με την ευλογία του Θεού ξεκινάμε την νέα μας μουσική χρονιά. Έχουμε την τύχη φέτος να έχουμε μαέστρο και δάσκαλό μας τον πετυχημένο μουσικό-συνθέτη Δημήτρη Δέκο.

Φέτος η χρονιά θα είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο και ταλαντούχο δάσκαλο μας Δημήτρη Ουρούμη ο οποίος είναι ο πατέρας του συλλόγου μας. Αποτελεί τιμή και χρέος μας, όπως και τιμή για όλη την Αλμωπία.  Με απόλυτο σεβασμό στην μουσική του, στην κληρονομιά του και σε ότι μας δίδαξε 22 ολόκληρα χρόνια, θα ταξιδεύσουμε και πάλι. 

Ευχαριστώ τον αγαπημένο φίλο μου Δημήτρη Δέκο για την απλόχερη συνεργασία του και να του ευχηθώ υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Ο αγιασμός έγινε ... πάμε για πρόβες! 


Με εκτίμηση

Ρουμελή Βάσω

Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "ο ΑΡΙΩΝ"

τηλ 6979643600




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...