Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

"Αγαπώ το χωριό μου - Αγαπώ το σπίτι μου" στην Κοινότητα Προμάχων.


Ξεκινάει από το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας των Προμάχων πρόγραμμα δράσεων "Αγαπώ το χωριό μου - Αγαπώ το σπίτι μου".

Είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα που αποσκοπεί στην κινητοποίηση των κατοίκων ώστε με μικρές στοχοποιημένες παρεμβάσεις, να εξωρραϊστούν διάφορα κοινόχρηστα σημεία του οικισμού και να αναδειχτούν τα χαρακτηριστικά τους.
Στην δράση καλούνται να συμμετάσχουν γονείς, παιδιά, παππούδες, οικογένειες, σύλλογοι, ώστε να ενδυναμωθούν οι σχέσεις, τόσο μεταξύ των ανθρώπων, όσο και οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος.
Η πρώτη δράση περιλαμβάνει καθαρισμούς, βάψιμο, κλαδέματα, ξεχορτάριασμα σε επιλεγμένα σημεία της κεντρικής πλατείας, όπως τα σκαλοπάτια της Εκκλησίας, το Ηρώον, το συντριβάνι, το παλιό Ηρώον και την παιδική χαρά. Επίσης θα δημιουργηθούν διαγραμμίσεις πεζών και ΑμεΑ, όπως και τοποθέτηση πινακίδων πεζών και ΑμεΑ σε επίκαιρες θέσεις.
Η δράση τελείται υπό την αιγίδα της Κοινότητας με την υλικοτεχνική στήριξη του Δήμου μας και για τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν θα υπάρχουν όλα τα εφόδια-εργαλεία-καθαριστικά και δεν θα χρειαστεί να φέρουν τίποτα.

"Αγαπώ το χωριό μου - Αγαπώ το σπίτι μου"

Ημερομηνία: Σάββατο 27 Απριλίου 
Τοποθεσία: Κεντρική πλατεία Προμάχων
Ώρα προσέλευσης: 10.00 (μετά την Λειτουργία του Σαββάτου).

Πληροφορίες και λεπτομέρειες στον πρόεδρο κοινότητας και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...