Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΕΑ : " ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ".


"Να αποκατασταθούν οι αδικίες"
Ο σύλλογος των ατόμων με αναπηρία θέτει ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση των αδικιών που δημιούργησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τους αφορά.
Η Εθνική Συνομοσπονδία των ατόμων με αναπηρία θέτει ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση των αδικιών που δημιούργησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τους αφορά.
Η Ε.Σ.ΑμεΑ. ενόψει της κατεπείγουσας κατάθεσης 7 Πράξεων Νομοθετικών Περιεχομένων για την κύρωσή τους από τη Βουλή κατέθεσε τις προτάσεις της για την κατάργηση εκείνων των διατάξεων της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω της οποίας καταργήθηκαν των προστατευτικές διατάξεις για τους συνταξιούχους ΑμεΑ και γονείς ατόμων με αναπηρία.
Όπως επισημαίνουν, οι συγκεκριμένες προστατευτικές διατάξεις είχαν αποσπάσει την υποστήριξη του μελών του ελληνικού κοινοβουλίου και της ελληνικής κοινωνίας, ενώ από την Ε.Σ.ΑμεΑ είχαν κατατεθεί εμπεριστατωμένες προτάσεις για την βελτιστοποίησή τους.
Μία εβδομάδα μετά την ψήφιση του νέου νόμου, οι ρυθμίσει αυτές τροποποιηθήκαν με τρόπο που οδηγεί στην περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...