Για τη ζύμη:
1 φλυτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο
2 κουταλάκια του γλυκού μπέκιν – πάουντερ
Λίγο χλιαρό νερό για το ζύμωμα.
1 φλυτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα χονδροκοπανισμένη
½ φλυτζάνι τσαγιού σταφίδες ξανθές
½ φλυτζάνι τσαγιού μαρμελάδα πορτοκάλι ( η ότι άλλο γλυκό κουταλιού ή μαρμελάδα θέλουμε)
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Ανθόνερο
Ζάχαρη άχνη, κανέλλα
Στη μέση βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση και κλείνουμε τους κύκλους σε μισοφέγγαρα πιέζοντας τα στις άκρες.
Στρώνουμε σε λαμαρίνα μία λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180οc για μισή ώρα.
Μόλις τα βγάλουμε τα ραντίζουμε με ανθόνερο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλλα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.