Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ (Βίντεο)


Δείτε το συγκλονιστικό μοιρολόι της κυρίας Αικατερίνης Βαρελά που συντάραξε όσους παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προμάχων, στο επί πολλά χρόνια καθιερωμένο έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης.

1 σχόλια :

ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΥΓΗ(ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΟΪΑ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥ (ΡΟΥΣΚΟ)Η ΜΗΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ. Χ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...