Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Ξόμπλιου


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την απόκτηση του 22χρονου ύψους 1,90 επιθετικού Παναγιώτη Ξόμπλιου που αγωνιζόταν πέρυσι στην Καλλιθέα στην Β' Εθνική το 1ο εξάμηνο και στον ΑΟ Καβάλας στην Γ' Εθνική στο 2ο εξάμηνο, ενώ έχει αγωνιστεί στην Βέροια Α' εθνική, Παναιγιάλειος Β' εθνική, Αετό Σκύδρας στην Γ' εθνική και στις κ20 της ΑΕΚ, του Άρη και της Νίκη Βόλου.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες.

    Με τιμή το Δ.Σ 
 Αλμωπού Αριδαίας 



Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους



Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής


Με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και συνδιοργάνωση από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.  Πέλλας, το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας και, με τη συνδρομή του Συλλόγου Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη αναγκών των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, την Πέμπτη, 02 Αυγούστου και ώρες 09:00 – 13:00.

«Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και να διευκολύνουμε το τιτάνιο έργο του προσωπικού των νοσοκομειακών ιδρυμάτων όπου νοσηλεύονται ή ζητούν θεραπεία οι άνθρωποι που επλήγησαν από τις πρόσφατες φωτιές» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, ευχαριστώντας, παράλληλα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Σμία για τη συνεργασία, όπως, επίσης, τα στελέχη των υπηρεσιών Π.Ε. Πέλλας και Γ.Ν. Πέλλας καθώς και το Σύλλογο Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την ενεργό συμμετοχή τους στην αιμοδοσία.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...