Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2019


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019, με φετινό θέμα «Τα Μουσεία ως Κόμβοι Πολιτισμού. Το Μέλλον της Παράδοσης», διοργανώνει το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, ώρα 12:00, διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας από τον κ. Αθανάσιο Τσακίρη, ερευνητικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), με τίτλο:
«Νέες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Πολιτισμού»

Ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Δήμο Αλμωπίας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι λόγω των βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή μας, να διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή η κυκλοφορία στις ιρλανδικές διαβάσεις Τσακώνων, Ροδωνιάς, Δωροθέας, Αγάθης και Υδραίας.

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες και τους καλούμε να αποφύγουν οποιαδήποτε άσκοπη μετακίνηση που αφορά στα παραπάνω τμήματα, λόγω επικινδυνότητας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΗΛ. 2384023215 – 6985172005

Περιοδεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με τον Σ. Αβραμόπουλο


“Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Πέλλας και στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας

Γιαννιτσά, περιοδεία με τον Σωτήρη Αβραμόπουλο στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας και το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφτηκαν την Παρασκευή το πρωί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Κ. Μακεδονία, Σωτήρη Αβραμόπουλο και την υποψήφια δήμαρχο στο Δήμο Πέλλας, Ολυμπία Παπαδοπούλου. 
Στις συζητήσεις που έγιναν με όλους τους εργαζόμενους και στους δυο χώρους αναπτύχθηκαν κυρίως τα ζητήματα των βασικών ελλείψεων σε προσωπικό, αλλά και υλικοτεχνική υποδομή. Έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων, να καλυφθούν όλες οι θέσεις άμεσα. 
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Αλέκος Ουγγρίνος, συνομίλησε με τους συναδέλφους του στην Διεύθυνση Αγροτικής Οκονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας, όπου εργάζεται ως γεωπόνος και μεταφέρθηκε η συγκεκριμένη εικόνα. 
Στο Νοσοκομείο το κλιμάκιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” συνόδεψε ο παιδίατρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Πέλλας, Αποστολίδης Μπάμπης. Σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου, αλλά και στις συνομιλίες με εργολαβικούς εργαζόμενους φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτό που στηρίζει ακόμα την λειτουργία του Νοσοκομείου είναι το φιλότιμο των εργαζομένων, που δουλεύουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά και υλικά. 
Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος τόνισε στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους την ανάγκη να μην μείνουμε αποδέκτες αυτής της κατάστασης, αλλά να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο και τώρα στην ευκαιρία που μας δίνουν οι εκλογές που είναι μπροστά, να δυναμώσουμε το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Να στηρίξουμε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο και στην Περιφέρεια, αλλά και το ΚΚΕ στην ευρωβουλή. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που βλέπει σε όλα τα Νοσοκομεία που έχει επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα και μετέφερε συνολικά την εμπειρία από τον τρόπο που λειτουργούν οι άλλες παρατάξεις στην Περιφέρεια, τονίζοντας την κατεύθυνση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, κατεύθυνση που έχει στόχο την κάλυψη των δικών μας αναγκών. 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Αλμωπία ψηλά"


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ


Υπογραφή σύμβασης έργου π/υ 240.000,00 € για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Πέλλας



Έργο προϋπολογισμού 240.000,00 € που αφορά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας υλοποιείται από την Π.Ε. Πέλλας

·         Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο



Τη σύμβαση για το έργο «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.
«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκους του δικτύου αρμοδιότητας μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Το τελευταίο διάστημα προχωρήσαμε στην υπογραφή συμβάσεων που αφορούν όχι μόνο τη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και την πολιτική προστασία, ενώ, προχωρήσαμε τις διαδικασίες για δημοπράτηση κι άλλων παρεμβάσεων και δράσεων. Με τη σύμβαση που υπογράφουμε για τη σήμανση και τα στηθαία ασφαλείας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την ασφαλέστερη διακίνηση προϊόντων και μετακίνηση επισκεπτών από και προς την περιοχή μας» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Η παρούσα μελέτη περιλαμβάνει εργασίες σήμανσης και ασφάλισης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας, είτε προς αντικατάσταση φθαρμένων στοιχείων, είτε προς τοποθέτηση νέων. Αποξήλωση παλαιών μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση κατεστραμμένων από προσκρούσεις μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, τοποθέτηση νέων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση ανακλαστήρων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση πινακίδων (πληροφοριακών, επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικών) είναι οι ειδικότερες εργασίες που εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου.

Οι υποψήφιοι της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία"



Με την υπ'αριθμόν 5824/2019 απόφασή του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ανακήρυξε τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" , τον επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Νικόλαο Χρυσομάλλη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Με την συμμετοχή τους  στα εθνικιστικά ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" , δεκάδες Ελληνίδες και Έλληνες αγνόησαν την εκστρατεία λάσπης και αποκλεισμού που έχει εξαπολύσει κατά της Χρυσής Αυγής το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και ταυτόχρονα αποτέλεσαν παράδειγμα αντίστασης και αγώνα για τους  υπόλοιπους συμπατριώτες μας σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας οι οποίοι πλέον θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την στήριξή τους στον περιφερειακό συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες περιφερειακές  εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η αντίστροφη μέτρηση για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω έχει αρχίσει και η νίκη της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" θα είναι μεγάλη!


Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" , όπως αυτά ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης:

ΥΠΟΨHΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦEΡΕΙΑ 
ΤΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝOΤΗΤΑΣ
ΗΜΑΘIΑΣ

ΓΕΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  του   ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ                      
  ΓΚΑΤΖΟΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) του  ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΥ             
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΟΡΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΓΡΑΙΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ  του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΕΓΚΕ ΦΑΝΗ του ΡΗΦΑΤ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 
ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ) του  ΙΑΚΩΒΟΥ
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΚΕΪΣΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΙΟΣΣΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΝΝΥ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
ΚΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΚΕΙΜ
ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΜΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  ΜΑΝΩΛΑΚΕΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
  ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝ (ΣΟΥΛΗΣ) του  ΘΕΟΔΩΡΟΥ                                     
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΩΣ
ΠΑΝΤΟΦΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΤΡΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ 
ΠΙΛΙΤΣΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΙΩΑΚΕΙΜ
ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ 
ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 
ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗ ΜΙΡΕΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΙΝΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  ΣΩΛΗΝΑΡΑ ΟΛΓΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΕΚΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΤΟΛΙΚΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΙΣΑΑΚ
ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του Β Λ Α Δ Ι Μ Η Ρ Ο Υ
 ΤΟΜΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ 
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΟΥΡΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΪΟΥ
ΧΛΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦEΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝOΤΗΤΑΣ KIΛΚΙΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΝΙΡΒΑΝΑΣ) του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΟΥΡΑΤΙΟΥ
ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΕΥΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ  του ΠΑΥΛΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΑ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΕΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΑΠΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΥΠΟΨHΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ  του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 

ΥΠΟΨHΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

ΠΑΤΣΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΠΟΥΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ 

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΑΒΡΑΑΜ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝOΤΗΤΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ του  ΜΙΧΑΗΛ
ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 
ΚΑΨΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...