Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ο Σ.Φ.Μ.Α. "ο ΑΡΙΩΝ" έκοψε την βασιλόπιτα του.



 Ο Σ.Φ.Μ.Α. "ο ΑΡΙΩΝ" την Πέμπτη 26-01-2023  έκοψε την βασιλόπιτα του στο κέντρο "τα Μεζεδάκια" στην Υδραία Αλμωπίας μέσα σε ένα κλίμα οικογενειακό και πολύ αληθινό. Αναπολήσαμε τα 23 χρόνια που πέρασαν, τους συνχορωδούς που κατέθεσαν φωνές και καρδιές ζεστές, τον αείμνηστο δάσκαλό μας Δημήτρη Ουρούμη που άφησε χνάρια και πολιτισμό... Κι επειδή το παλιό απλώνει τα πανιά στο νέο, δεν είναι τυχαίο που το φλουρί της χρονιάς έπεσε στον νέο ταλαντούχο μαέστρο μας Ζώη Ζαφειρίου.

Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά, ενωμένοι και θα συνεχίσουμε γιατί η μουσική δεν τελειώνει ποτέ!!!  

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, το νέο έτος να είναι δημιουργικό και ευλογημένο για όλους. Υγεία, ειρήνη, φως, ευτυχία με πολύ πολύ τραγούδι.

Τα μαθήματα συνεχίζουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 8:00μμ στο Ωδείο Αριδαίας


Το Δ.Σ.



Η κοπή της Βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.


 O Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Ομίλου, την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα του Πάνθεον, παρουσία των αθλητών και αθλητριών, των μελών και των πολλών φίλων του Ομίλου.

Τον Όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρης Σταματιάδης, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, οι αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου, Ιωάννης Σέλκος και Σταύρος Αναστασιάδης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, Νικος Παρούτογλου, Λάκης Προκοπίδης, Σταυρούλα Λαζάρου, Χρήστος Μήνου και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς, αναφέρθηκε στην πλούσια δραστηριότητα του Ομίλου στην τεράστια ΄και ομαδική δουλει'α των μελών, των αθλητών και προπονητών του Ομίλου, στις επιτυχίες των αθλητών, στη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν στο άμεσο μέλλον και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Μάλιστα ο Όμιλος με την υποστήριξη του Απόστολου και Στέφανου Τσιτσιπά έχει αιτηθεί την ανάληψη σημαντικών διεθνών τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Όραμα των ανθρώπων του Ομίλου είναι να συνδεθεί το όνομα της Αλμωπίας και με το tennis αξιοποιώντας τις αθλητικές υποδομές τις δυνατότητες φιλοξενίας και τις ομορφιές της περιοχής. Στην όμορφη βραδιά, κράτησαν μουσική συντροφιά ο Νίκος Αμπάρης και ο Θανάσης Γκιώσης.

Φωτογραφίες Γιώργος Λουλούδης

https://www.facebook.com/litsasiori/posts/pfbid02LZnTyFLbqw8CY3rQDmzhJ1M1KpuEX2hTPrtr8WAqR4gdQr8w5PWojFJFD1owLhLjl?notif_id=1675152640711027&notif_t=story_reshare&ref=notif


Κοπή βασιλόπιτας του ΜΧΣ Προμάχων


 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...