Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Απολύμανση Δομών Δήμου Αλμωπίας



Αριδαία, 05/11/2020

ΘΕΜΑ: Απολύμανση Δομών Δήμου Αλμωπίας

 

Λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τρεις δομές του Δήμου Αλμωπίας, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο ΔΑΚ Αριδαίας ( Κλειστό Γυμναστήριο), στην Μαθητική Εστία και στο ΓΕΛ Αριδαίας. Οι χώροι που απολυμάνθηκαν, θα παραμείνουν κλειστοί κατά την προβλεπόμενη διάρκεια που ορίζει ο ΕΟΔΥ, εκτός από το ΓΕΛ Αριδαίας, όπου κλειστά παραμένουν μόνο τα τμήματα που εντοπίστηκαν κρούσματα.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης δήλωσε: « Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής για όλους μας. Αυτό ωστόσο, δεν μειώνει την ευθύνη μας ως Δημοτική αρχή, να αντιμετωπίζουμε άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας της πανδημίας. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις δομές μας, βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των δημοτών μας».

Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για υποθέσεις ακινήτων στο Δήμο Αλμωπίας.

 


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Αλμωπίας παρέχει τη δυνατότητα    και υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αναφορικά με:

1.    Χορήγηση Βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ για ηλεκτροδοτούμενο ή μηηλεκτροδοτούμενο ακίνητο  ( ΕΝΤΥΠΟ 1). ( Προορίζεται για συμβολαιογραφική χρήση και αφορά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου)

2.     Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση για επανασύνδεση ηλεκτροδότησης Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 2).  (για ακίνητα  στα οποία έχει γίνει διακοπή σύνδεσης)

3.    Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για  Νέα Οριστική Ηλεκτροδότηση Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 3)

( για ακίνητα που δεν έχουν εργοταξιακή παροχή και ηλεκτροδοτούνται πρώτη φορά)

4.    Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για Μετατροπή Ηλεκτροδότησης Ακινήτου από Εργοταξιακή σε κανονική ( ΕΝΤΥΠΟ 4).

 

Παρακαλούνται οι  πολίτες όπως αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση tap.almopias@gmail.com  την αντίστοιχη αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά  ψηφιοποιημένα (pdf, jpeg)ή καταθέσουν αυτά στο Πρωτόκολλο του Δήμου. Παρακαλούμε για την προσκόμιση επιπλέον ( εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί)  και  των αποδεικτικών  δηλώσεων (Μ.Α.Δ) των ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ( αναφορικά με τις διαφορές των τμ έως τις 30/9/2020).

 

Οι πολίτες θα λαμβάνουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ειδοποίηση μέσω τηλεφώνου  ή email  για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.  Θα ειδοποιούνται για την πληρότητα (ή μη) των δικαιολογητικών, τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησής τους, τα στοιχεία του αρμόδιου υπαλλήλου - χειριστή της υπόθεσής τους,  την  οικονομική (όταν προκύπτει οφειλή) τακτοποίησή τους (θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Αλμωπίας), καθώς και για την παραλαβή της εκδοθείσης Διοικητικής Πράξης, σύμφωνα με το αίτημά τους.

Οι Αιτήσεις που δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα επιστρέφονται ως ελλιπείς.


Οι λίστες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση και αντίστοιχες Αιτήσεις σε επεξεργάσιμη μορφή και σε pdf βρίσκονται στο site του Δήμου Αλμωπίας (dimosalmopias.gov.gr) στην καρτέλα Υπηρεσίες για τον Πολίτη – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΔ.

 

ΣΕΛΚΟΣ ΤΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τη στήριξη των επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Θέμα: Για τη στήριξη των επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης

Η κυβέρνηση για μία ακόμα φορά, μπροστά στην έξαρση των κρουσμάτων Covid-19, επιβάλλει αναστολή λειτουργίας στα καταστήματα εστίασης στις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Αν και ορισμένα μέτρα είναι πιθανά αναγκαία και στο συγκεκριμένο κλάδο, η υπερπροβολή τους ως “φάρμακο δια πάσα νόσο” δε μπορεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση στο σύστημα υγείας, τη μη διενέργεια των μαζικών, δωρεάν τεστ στον πληθυσμό, αλλά και την ανυπαρξία μέτρων εκεί που υπάρχει πραγματικά διαπιστωμένο πρόβλημα, όπως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα εργοστάσια ή ακόμα και στα σχολεία όπου μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς παραμένουν ουσιαστικά απροστάτευτοι.

Οι επαγγελματίες της εστίασης, ειδικά οι πιο μικρές επιχειρήσεις, καλούνται να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια αφού οι διαρκείς αναστολές λειτουργίας και οι περιορισμοί, η καθίζηση του τουριστικού “θαύματος”, έχουν ήδη δημιουργήσει μια κατάσταση ασφυκτική.

Τα μέτρα που ως τώρα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση -η ένταξη στο πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής, η μείωση του ενοικίου κλπ- σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τα τρέχοντα έξοδα και τα χαμένα έσοδα αυτών των επιχειρήσεων. Πάγια όπως ρεύμα και ενοίκια, η πιθανότητα καταστροφής προμηθειών αλλά και οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες καθιστούν αναγκαία τη στήριξη του κλάδου, ειδικά τις μικρότερες επι-χειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν ακόμα και ζητήματα επι-βίωσης. Χιλιάδες είναι αυτοί που βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας και του λουκέτου.

Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί, τι επιπρόσθετα μέτρα προτίθενται να πάρουν για τους επαγγελματίες του κλάδου, ιδιαίτερα όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ ώστε:

·                 Να ενταχθούν άμεσα στο επίδομα ειδικού σκοπού

·                 Να απαλλαχθούν από τις εισφορές ατομικής ασφάλισης για όλους τους μήνες που επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού, χωρίς αλλοίωση των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων. Οι εισφορές να επιδοτηθούν από το κράτος

·                 Να απαλλαχθούν από την καταβολή δημοτικών τελών για τραπεζοκαθίσματα κλπ για τους μήνες που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα

·                 Να εξασφαλιστούν φτηνότερα τιμολόγια και να απαγορευτούν οι διακοπές σε ρεύμα, νερό για τους επόμενους μήνες

·                 Να απαγορευτούν πλειστηριασμοί και κατασχέσεις, κάθε μέτρο αναγκαστικής είσπραξης για χρέη προς δημόσιο και τράπεζες, μέχρι τον Απρίλη

·                 Να ενταχθούν άμεσα σε αφορολόγητο όριο 12.000 με παράλληλη κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους επιτηδεύματος, αρχής γενομένης από τα εισοδήματα του 2019, ώστε οι προβλεπόμενες αναστολές να έχουν ένα στοιχειώδες αντίκρισμα.

·                 Να παραγραφεί μέρος των ήδη συσσωρευμένων χρεών σε εφορία και τράπεζες, καταρχήν τόκοι και πρόστιμα, το 30% του υπόλοιπου χρέους

·                 Να αποδοθεί επίδομα ανεργίας σε όλους όσους δεν καταφέρουν να κρατήσουν τις μικροεπιχειρήσεις τους χωρίς τις προϋποθέσεις που οδηγούν την πλειοψηφία αυτών εκτός

Οι Βουλευτές

Καραθανασόπουλος Νίκος

Μανωλάκου Διαμάντω

Στολτίδης Λεωνίδας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ

 


7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΕ
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!

  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

  Το Υπουργείο Παιδείας, προχωρά ακάθεκτο στη διεξαγωγή των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στις 7/11 μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

  Πρώτη φορά στα χρονικά η κυβέρνηση με μια πραξικοπηματική κίνηση, που θυμίζει μαύρες εποχές, διοργανώνει εκλογές που οι υποψήφιοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αποσυρθεί, οι συνάδελφοι δε θέλουν να ψηφίσουν και έχουμε μαζικές αρνήσεις για συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές.

  Η Υπουργός Παιδείας γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις αποφάσεις των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, τις καθολικές αποφάσεις των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Π.Ε. που συντεταγμένα αρνήθηκαν την συμμετοχή τους σε αυτές τις εκλογές  - παρωδία.

  Η στάση του Υπουργείου Παιδείας και συνολικά της κυβέρνησης δεν είναι τυχαία. Δεν είναι αποτέλεσμα εμμονικών ή πεισματικών ενεργειών. Υπηρετούν το γενικότερο πολιτικό σχεδιασμό, που στοχεύει να τσακίσει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, να παρεμβαίνει το κράτος στη ζωή και τη δράση των σωματείων. Η κυβέρνηση επέλεξε αυτές τις εκλογές ως «πρόβα τζενεράλε», ώστε να επεκτείνει την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις ΓΣ και τις εκλογές των σωματείων, στην απόφαση για τη λήψη απεργίας.

  Αποτελεί συνέχεια των ψηφισμένων μέτρων για την παρεμπόδιση του δικαιώματος στην απεργία, του πρόσφατου νόμου για τις διαδηλώσεις της ΝΔ αλλά και προπομπό του συνδικαλιστικού νόμου που προανήγγειλε ο Υπουργός Εργασίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι εκλογές δε θα νομιμοποιηθούν από τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία, όπως δεν τις νομιμοποιεί και το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο που προβλέπει τη μυστικότητα και τη δια ζώσης ψηφοφορία.

Καλούμε όλο το κλάδο ενωτικά και αποφασιστικά να γυρίσει την πλάτη για μια ακόμα φορά στο ανεκδιήγητο Υπουργείο Παιδείας.

Κανείς συνάδελφος να μη συμμετέχει στις εκλογές – παρωδία.

Το πραξικόπημα της κυβέρνησης της Ν.Δ. δε θα περάσει!
Η κυβέρνηση θα φάει τα μούτρα της.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ!

Καμία συμμετοχή – μαζική αποχή από τις ηλεκτρονικές ψευδοεκλογές                          για αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια!

Για το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

 

Η Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας     

                                                                                                                                                                      

Παπαντωνίου Χρυσή                                       Τραπεζανίδης Γιώργος

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για την ενίσχυση παραγωγών κηπευτικών



Έδεσσα, 3-11-2020

 

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή

για την ενίσχυση παραγωγών κηπευτικών  

 

Την ενίσχυση των παραγωγών κηπευτικών ζητάει, με σχετική επιστολή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη. Συγκεκριμένα ο κ. Τζαμτζής ενημερώνει τον κ. Υπουργό για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι παραγωγοί κηπευτικών, μετά από την έξαρση της πανδημίας του COVID-19 και των μέτρων περιορισμού της διασποράς του. Όπως επισημαίνει, παρουσιάζοντας και τα αντίστοιχα στοιχεία, τα έσοδα των παραγωγών μειώθηκαν κατακόρυφα και, αν δεν υπάρξει ενίσχυσή τους, δεν θα έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της καλλιεργητικής τους δραστηριότητας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός «φαύλου κύκλου» με σοβαρές επιπτώσεις τόσο στους παραγωγούς, όσο και στους καταναλωτές και στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

 

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την επιστολή του κ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας:

 

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας και της επικοινωνίας μας με το Υπουργείο σας, σας στέλνουμε επικαιροποιημένο Πίνακα με τα στοιχεία κόστους και εσόδων από πωλήσεις για τους παραγωγούς κηπευτικών της ΠΕ Πέλλας.

Επισημαίνουμε και πάλι ότι η πανδημία του Κορωνιού είχε ολέθριες συνέπειες στη διάθεση των κηπευτικών προϊόντων των παραγωγών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς, σε μεγάλα διαστήματα της ανοιξιάτικης και της καλοκαιρινής περιόδου, πετάχθηκαν μεγάλες ποσότητες κηπευτικών λόγω της αδυναμίας απορρόφησής τους από την αγορά. Το καταστροφικό οικονομικό αποτέλεσμα έχει οδηγήσει τους παραγωγούς σε απόγνωση. Συγκεκριμένα, αδυνατούν να συνεχίσουν την καλλιέργεια κηπευτικών και αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής επιβίωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ζητούμε να αξιολογήσετε την κατάσταση και, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να αναλάβετε κατάλληλες πρωτοβουλίες και μέτρα ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι παραγωγοί και να μη διακοπεί ο κύκλος παραγωγής κηπευτικών. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένεται να δημιουργηθούν νέα προβλήματα και ελλείψεις προϊόντων στην αγορά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την αποστολή τυχών συμπληρωματικών στοιχείων.

            Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

            Ιορδάνης Τζαμτζής»

Τα Νέα της Πέλλας (Τεύχος 82).

















 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για συνέχιση της υπεύθυνης εφαρμογής των μέτρων προστασίας



Έδεσσα, 4 Νοεμβρίου 2020

 

«Χρειάζονται πολλές και επίμονες μάχες ώστε να εξουδετερώσουμε τον COVID-19»

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για συνέχιση της υπεύθυνης εφαρμογής των μέτρων προστασίας από όλους 

 

Μετά από την εξαγγελία των νέων μέτρων και την κατάταξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο επίπεδο του αυξημένου κινδύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής στέλνει μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας για την συνέχιση της προσπάθειάς τους:

 

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να έχουμε κουραστεί όλοι μας ψυχολογικά, από την παρατεταμένη εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας έναντι της πανδημίας του κωρονοιού COVID-19. Μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή μας, σε μία περίοδο που μόλις η Ελλάδα είχε αρχίσει να βγαίνει από την πολυετή και δύσκολη περίοδο της οικονομικής ύφεσης. Η Ελληνική οικογένεια, πάντοτε και τώρα, ήταν το στήριγμά μας που βοήθησε ώστε η κοινωνία μας ν’ αντέξει και να μην δούμε φαινόμενα διάλυσης. Από ότι φαίνεται, χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο της αλληλοϋποστήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίζοντας πάντοτε για το καλύτερο.  

 

Η απειλητική πανδημία, που δεν έχει αφήσει καμία περιοχή του πλανήτη και κανέναν τομέα της ανθρώπινης ζωής ανεπηρέαστο, θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί, ίσως για αρκετούς μήνες ακόμη. Τουλάχιστον μέχρι που να διατεθεί ευρέως το εμβόλιο και να προταθούν αποτελεσματικές θεραπείες για τους νοσούντες. Όπως φαίνεται, χρειάζεται να δώσουμε αρκετές μάχες και τις μάχες αυτές θα τις δώσουμε όλοι μαζί. Τα θετικά κρούσματα μεταξύ γνωστών, φίλων και αγαπημένων πληθαίνουν και από τις προσωπικές τους ιστορίες βλέπουμε ότι οι επιπτώσεις μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ δραματικές. Η πρόληψη εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την ώρα.

 

Με την προσοχή μας στις ευάλωτες ομάδες, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σ’ όλους τους συμπολίτες μας, εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους. Να είμαστε παρόντες σε όλες τις μάχες που θα χρειαστεί να δοθούν.

 

Δάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».   

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...