Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από τις 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

 Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι. Η προετοιμασία που έχει κάνει το Ωδείο μας για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν από την πανδημία, θα εξασφαλίσει σε όλους τους σπουδαστές την απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους με στόχο την ολοκλήρωση του σχολικού έτους και την συμμετοχή τους στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Η γραμματεία και οι καθηγητές του Ωδείου μας είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες ή/και διευκρινίσεις.

 

Με Εκτίμηση Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

                             Αναστασιάδης Σταύρος

ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης): Αναστολή λειτουργίας.



 Έπειτα από τη συνεδρίαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  με την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων για τη λειτουργία των δομών και των φορέων που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την περίοδο του lockdown και την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, προβλέπονται τα εξής:

 

ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης): Αναστολή λειτουργίας.

 

Σύμφωνα, με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας ενημερώνει πως το ΚΔΑΠ Αλμωπίας θα παραμείνει κλειστό από τις 09/11/2020 έως και τις 30/11/2020, για αποφυγή παρουσίασης συμπτώματος της λοίμωξης και της διασποράς του κορωνοιού.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Αναστασιάδης Σταύρος

Λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού



Αριδαία, 10/11/2020

Θέμα: Λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού

 

Σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ. 20764/07-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ  με θέμα  : Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Τα μέτρα που προβλέπονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, στο συγκεκριμένο επίπεδο, προβλέπουν (μεταξύ άλλων):

· Λειτουργία με το αναγκαίο προσωπικό για την παροχή της υπηρεσίας ή την εκπλήρωση του έργου σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις.

· Εξυπηρέτηση κοινού μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. (τηλ. πληρ. 2384350210 και 2384350211)

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι: Το κοινό στις δημόσιες υπηρεσίες για το ως άνω χρονικό διάστημα εξυπηρετείται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Εξυπακούεται ότι κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο από τον πολίτη όσο και από τους υπαλλήλους του Δημοσίου. Ειδικότερα, όσον αφορά την εξυπηρέτηση δικηγόρων σε δημόσιες υπηρεσίες, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 34 του ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» (Α’ 208): «Η είσοδος στα Υπουργεία και στα δημόσια καταστήματα επιτρέπεται ελεύθερα στους δικηγόρους με επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανένα χρονικό ή άλλο περιορισμό» (σχετική αριθ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Β.10/27509/11- 11-2013 εγκύκλιος, ΑΔΑ: ΒΛ1ΨΧ-8Γ8). Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται στις δημόσιες υπηρεσίες κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, σε κάθε περίπτωση όμως οι Υπηρεσίες κατά τον καθορισμό των ραντεβού θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των δικηγόρων. Σε περιπτώσεις δε που δικηγόροι προσέρχονται στις δημόσιες υπηρεσίες χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Επίσης, διευκρινίζεται ότι στα ως άνω προβλεπόμενα μέτρα για τον τρόπο εξυπηρέτησης του κοινού, είναι αυτονόητο ότι δεν περιλαμβάνονται στελέχη δημοσίων υπηρεσιών με αρμοδιότητα ελεγκτική ή διαμεσολαβητική, κατά το μέρος που η πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες επιβάλλεται στο πλαίσιο των καθηκόντων τους

 

 

Επομένως, οι πολίτες που έχουν επείγουσες ανάγκες για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας , για το χρονικό διάστημα από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, παρακαλούνται, πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες υποδοχής, να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, με τα αντίστοιχα τμήματα. Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου: dimosalmopias.gov.gr

Η συμμετοχή όλων μας στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοïού αποτελεί μονόδρομο ώστε να παραμείνουμε υγιείς.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...