Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας για την αναβολή της συνεδρίασης του Δ.Σ.

 


Αριδαία, 29/10/2021

Θέμα: Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας για τη σημερινή αναβολή της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Δυστυχώς σήμερα για άλλη μία φορά λόγω έλλειψης απαρτίας και μη πραγματοποίησης της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αρκετά σημαντικά θέματα, θα πάνε πίσω. Η μη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν κάνει κακό στην δημοτική ομάδα του Δημάρχου. Η μη συμμετοχή κάνει κακό στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, τα οποία ήτανε εγγεγραμμένα στην 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος. Ένα θέμα σημαντικό το οποίο πλέον, θα έχει καθυστέρηση, αφορά στο καύχημα της Αλμωπίας, τον Αλμωπό Αριδαίας.

Δυστυχώς, οι εργασίες για την ολοκλήρωση για την γενική εικόνα του γηπέδου Και τη συμμετοχή στην Superleague 2, πλέον θα πάνε αρκετά πίσω. Είχαμε σήμερα στην αναμόρφωση ποσά τα οποία αφορούσαν τα πλαστικά καθίσματα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή της ομάδας, όπως επίσης και την εγγραφή ποσού προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση των προβολέων με σύγχρονου τύπου προβολείς LED. Η καθυστέρηση πλέον έχει όνομα. Η αδιαφορία για την ψήφιση τέτοιων παρεμβάσεων πάει πίσω γενικά τον Δήμο Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική ομάδα το χουμε ξαναδεί αυτό το σενάριο. Εμείς είμαστε εδώ. Εμείς είμαστε παρόντες με προτάσεις και λύσεις. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τους λόγους για την καθυστέρηση σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών. Η δική μας δημοτική ομάδα προκειμένου η ομάδα του Αλμωπού για να έχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, έχει κάνει πάρα πολλές εργασίες σε πολλά δημοτικά γήπεδα. Ενδεικτικά αναφέρω, το γήπεδο Αψάλου που χρησιμοποιείται ως βοηθητικό, το γήπεδο Υδραίας και το γήπεδο Λουτρακίου.

Για εμάς ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός. Ο καθένας πλέον ας αναλάβει την ευθύνη του και ας εξηγήσει στην διοίκηση και στον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας: Γιατί δεν συμμετείχε απόψε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να προχωρήσει η ψήφιση πιστώσεων που θα ολοκληρώσουν την συνολική εικόνα του Δημοτικού Αθλητικού σταδίου Αριδαίας; Τα γήπεδα όλου του Νομού Πέλλας ανήκουν στην κατηγορία Β 2. Εμείς ήδη έχουμε κάνει όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις, για την κατηγοριοποίηση στην Γ 1. Το μοναδικό γήπεδο στον Ν. Πέλλας για διεξαγωγή αγώνων Superleague θα είναι το δικό μας. Επειδή ακούγονται πολλά, αυτή είναι η μία και ωμή αλήθεια. Πίστευα, ότι ο χρόνος ήταν ο μόνος παράγοντας που έπρεπε να αντιμετωπίσω, τώρα έχω αρχίσει και αμφιβάλλω.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...