Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΟΥΡΣΙ.



Αυτές οι πράσινες ντομάτες που βλέπουμε το χειμώνα είναι οι τελευταίες που γίνονται στα υπαίθρια περβόλια και λόγω κρύου δεν κοκκινίζουν. Είναι όμως πολύ γλυκές εν σχέσει με την εμφάνιση τους και μπορούν να γίνουν ένα τέλειο τουρσί.

ΥΛΙΚΑ:

Οι συγκεκριμένες που βλέπετε είναι 3 κιλά και μας χρειάζονται ακόμη κάποιες ρίζες 
σέλερον, ολόκληρα βλαστάρια άνιθος λίγες καφτερές πιπεριές και σκελίδες σκόρδο.


Για τη σαλαμούρα βάζω 1 φλυτζάνι του τσαγιού αλάτι χοντρό, ένα φλυτζάνι του τσαγιού balsamico λευκό (επειδή γλυκίζει για να μη γίνει το τουρσί πολύ αψύ) και 3 φλυτζάνια του τσαγιού νερό.

 

Κόβουμε τις ντομάτες σε 4-8 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος τους.


Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.



 
                       Ποστιάζοντας καλά γεμίζουμε με τα υλικά όσα γυάλινα βαζα χρειάζονται. 


Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα υλικά της σαλαμούρας και όταν πάρουν βράση απογιομίζουμε τα βάζα, ρίχνοντας πάνω-πάνω λίγο λάδι για νη μην πιάνει εκείνη την αντιαισθητική πέτσα.


Αφού αφήσουμε να κρυώσουν κλείνουμε τα βάζα και μετά από ένα μήνα το εξαίρετο έδεσμα μας θα είναι έτοιμο να το σερβίρουμε στο πιάτο να το περιχύσουμε με λάδι και....βουουουουρ!


Καλή επιτυχία!




ΠΗΓΗ...http://cookthebook.blogspot.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ



Αριδαία, 8/9/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, ενός έργου που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Το έργο έχει ολοκληρωθεί το ήμισυ, καθώς από τα 30 χιλιόμετρα συνολικού δικτύου έχουν ήδη κατασκευαστεί τα 15 χιλιόμετρα.
Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των πολιτών, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει γνωστό ότι στο ίδιο έργο εντάσσεται ως υποχρέωση του αναδόχου εργολάβου και η επισκευή των δρόμων οι οποίοι έχουν υποστεί ή θα υποστούν φθορές. Ωστόσο, η καθυστέρηση σχετίζεται με το διάστημα των τριών περίπου μηνών που θα πρέπει να σταθεί και να πατηθεί το χώμα, ώστε να γίνει σωστή αποκατάσταση. Αμέσως μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα γίνει πλήρης επισκευή του οδοστρώματος για την επαναφορά του στην πρωτύτερη κατάσταση.
Όσον αφορά στις τακτικές διακοπές υδροδότησης, έχει ήδη πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον ανάδοχο εργολάβο και υλοποιούνται πλέον οι προτεινόμενες λύσεις για τον περιορισμό τους σε μικρότερη χρονική διάρκεια.

Ευχαριστήριο του Δήμου Αλμωπίας για την Λαμπαδηδρομία


                                   ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
           ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΗ.Κ.Ε.Α)

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμος μας συμμετείχε στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Οι πολίτες της Αλμωπίας αψηφώντας τη δυνατή βροχή, υποδέχθηκαν εγκάρδια τη «Φλόγα της Αγάπης», αγκαλιάζοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) που έχει στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει σε όλη την Ελληνική επικράτεια πανανθρώπινες ιδέες,  με κυρίαρχη αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η ευαισθητοποίηση και η αλληλεγγύη του κόσμου αποδείχθηκε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, όπου πλήθος πολιτών συνέρρευσε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και δίνοντας ζωή κι ελπίδα στους συνανθρώπους τους.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπου εθελοντές μετέφεραν τη «Φλόγα της Αγάπης» και τη διάθεση για ζωή στα χωριά του Δήμου Αλμωπίας. Δεκάδες λαμπαδηδρόμοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, όπου ένωσαν τις φωνές τους και το όραμά τους για διαρκή προσφορά και συμμετοχή σε αντίστοιχες δράσεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ όλους τους Πολιτιστικούς, Εθελοντικούς και Αθλητικούς Συλλόγους  καθώς και τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας οι οποίοι συμμετείχαν και  συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της λαμπαδηδρομίας.
Συγκινητική και ευχάριστη ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών τα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δράση και αποτελούν το μέλλον στην πραγματοποίηση πανομοιότυπων εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση των  δράσεων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α).
Αρωγοί της προσπάθειάς αυτής στάθηκαν η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, και το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν την εκδήλωση, συμβάλλοντας με τη μετάδοση της πληροφορίας στην ανάδειξη του μεγαλείου της εθελοντικής προσφοράς, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 24/2016) και ισχύει από σήμερα 08-09-2016 μέχρι και την Κυριακή 11-09-2016.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα Πέμπτη (08-09-2016) και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής  (09-09-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα), η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανώς η Θεσσαλία.
2. Το Σάββατο (10-09-2016) και την Κυριακή (11-09-2016) με μειωμένη γενικά ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Στερεά, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:
Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

Να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο τις διασταυρώσεις δρόμων με χειμάρρους (Ιρλανδικές διαβάσεις). 

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας.

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας.

Τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ερώτηση έχει ως εξής :
«Τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε «επίδομα» εργασίας προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν επιδότηση - από κονδύλια του ΟΑΕΔ που προέρχονται από τις εισφορές των εργαζομένων - για να προσλαμβάνουν επιδοτούμενους ανέργους σαν δωρεάν εργατικό δυναμικό.
Μαζί με ανάλογα προγράμματα για «κοινωφελή εργασία», «πρακτική άσκηση», «κατάρτιση», «επιταγή εισόδου», η κυβέρνηση με το πρόγραμμα  «επιδοτούμενων ανέργων» αυξάνει όσους εργάζονται δωρεάν για την εργοδοσία, καταστρατηγώντας τη σταθερή εργασία και τα εργατικά δικαιώματα κι οδηγώντας σε νέο κύμα απολύσεων ήδη εργαζόμενων όπως και σε νέες εκβιαστικές μειώσεις μισθών.
Έτσι ανοίγεται ουσιαστικά ο δρόμος για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας που σήμερα λαμβάνει μόλις 1 στους 10 ανέργους. Ήδη σε πολλά κράτη - μέλη της ΕΕ το επίδομα ανεργίας συνδέεται με την παροχή «κοινωφελούς εργασίας».
Δεδομένου ότι εντός του β’ εξαμήνου του 2016 αναμένεται να ολοκληρωθεί μελέτη της Ευρ. Επιτροπής σχετικά με ένα «ευρωπαϊκό σύστημα επιδομάτων ανεργίας»,
ερωτάται η Ευρ. Επιτροπή :
- Αυτή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης εντάσσεται στο «ευρωπαϊκό σύστημα επιδομάτων ανεργίας» που απεργάζεται η ίδια και οι κυβερνήσεις των κρατών μελών;
- Πώς τοποθετείται επίσης στο γεγονός ότι το επίδομα ανεργίας, το οποίο προέρχεται από εισφορές-ιδρώτα των εργαζομένων, θα χαρίζεται σε επιχειρήσεις προκειμένου να αυξάνουν την κερδοφορία τους προσλαμβάνοντας πάμφθηνους εργαζόμενους;».


07/09/2016                           

Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τοπικές κοινότητες του δήμου Αλμωπιας



ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες 7/9 την περιοχή μας είχε ως αποτέλεσμα να απειλήσει κεντρικό στύλο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή των Τσακώνων στις όχθες της Μπέλιτσας.

Για την αποφυγή κάποιου σοβαρού ατυχήματος είναι απαραίτητη η μεταφορά του στύλου, καθώς σημειώνεται υποχώρηση του αναχώματος του ποταμού.

Γι' αυτό το λόγο θα σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης κατά τις ώρες 11:30 - 18:30 στις εξής τοπικές κοινότητες:
- Τσάκωνες-Χρύσα-Ροδονιά
- Πιπεριά
- Λουτράκι
- Λυκόστομο
- Ευθεία Εξαπλατάνου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 14ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης: Σύσσωμοι οι Προσφυγικοί Σύλλογοι και οι πολίτες της Πέλλας να διαφυλάξουμε την ιστορική μας μνήμη και να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής

Συνάντηση για την οργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην Π.Ε. Πέλλας


Συνάντηση για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων της 14ης Σεπτεμβρίου, ημέρας εθνικής μνήμης των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των Προσφυγικών Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς και η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κα. Μαρούλα Βλάχου-Κατσάρα, συζητώντας για τη σημασία των εκδηλώσεων μνήμης και τις οργανωτικές λεπτομέρειες. Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, είναι σημαντικό τα μέλη των Συλλόγων και όλοι οι πολίτες της Πέλλας να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.


Φέτος, οι επίσημες εκδηλώσεις, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016. Λεπτομερές πρόγραμμα θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες.  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. για ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ σε ΒΑΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της Δ.Α.Ο.Κ. - Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ



   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα:6977432661

                                              Αθήνα 31 /8/2016                      
                                        Αριθμ. Πρωτ.:75

              ΠΡΟΣ
                                                               Περιφερειάρχες της χώρας

            Καταγγέλουμε τα κρούσματα βίας σε βάρος συναδέλφων εργαζόμενων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες, που συνεχώς πολλαπλασιάζοντα.
Τελευταία κρούσματα βιαιοπραγιών σημειώθηκαν σε βάρος συναδέλφων μας των Δ/νσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών και Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από πολίτες και σε σε βάρος συναδέλφου μας Κτηνιάτρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, από “γνωστό” όπως καταγγέλλεται, για την κατ'επανάληψη βίαια συμπεριφορά του κτηνοτρόφο της περιοχής.
      Οι απειλές και η άσκηση βίας απέναντι σε κάθε εργαζόμενο, που προσπαθεί να εκτελέσει με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντά του αποτελεί απαράδεκτη - πέρα για πέρα - και καταδικαστέα συμπεριφορά.
          Απαιτούμε από τις Περιφερειακές Αρχές να καταδικάσουν τις συμπεριφορές αυτές, να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, να σταθούν απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής βίαιης συμπεριφοράς, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό των υπαλλήλων και να περιφρουρήσουν τους συναδέλφους μας κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.-
Κοιν/ση
1.ΕΝΠΕ
2. Υπουργείο Εσωτερικών


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...