Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

"Το χωριό μου". Ομάδα Εθελοντών Προμάχων


Δράσεις και ελεύθερος χρόνος.

Ομάδα Εθελοντών ΠρομάχωνΣυντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος επαρχιακής οδού «Έδεσσα-Κλεισοχώρι-Σωτήρα» από την ΠΕ ΠέλλαςΈδεσσα, 25 Μαΐου 2020


Συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος επαρχιακής οδού «Έδεσσα-Κλεισοχώρι-Σωτήρα» από την ΠΕ Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής: Βελτιώνουμε την ενδοδημοτική συγκοινωνία και εξασφαλίζουμε συνθήκες οδικής ασφάλειας για κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρήσεις


Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Πρόκειται για τη συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και την ασφαλτόστρωση καταστραμμένων τμημάτων της επαρχιακής οδού Έδεσσα-Κλεισοχώρι-Σωτήρα.
Την εκτέλεση των εργασιών του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 240.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.  

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, σε δήλωσή του αναφέρει: «Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια της κυκλοφορίας στα τμήματα της εθνικής οδού, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο το οποίο εξασφαλίζει την ενδοδημοτική και διαδημοτική επικοινωνία.
Το συγκεκριμένο τμήμα Έδεσσα-Κλεισοχώρι-Σωτήρα στο οποίο υλοποιείται η πρόσφατη τεχνική παρέμβαση από την ΠΕ Πέλλας, συνδέει Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Έδεσσας, αλλά και τις τουριστικές υποδομές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας μεταξύ τους.
Κατά μήκος του δρόμου συναντούμε το ανοικτό θέατρο της Έδεσσας, το Τουριστικό Περίπτερο του Φυσιολατρικού Ομίλου Έδεσσας το οποίο ανακαινίζεται και πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα, το μνημείο των Εδεσσαίων αεροπόρων, το κυνοκομείο και άλλους προορισμούς.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει την υλοποίηση της αποστολής της, με μικρά και μεγάλα έργα, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και επισκεπτών, καθώς και στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης». 

Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελώνων περιόδου 2020/2021
Έδεσσα,  25 Μαΐου 2020


ΘΕΜΑ: «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή  Αμπελώνων περιόδου 2020/2021».

   Το Τμήμα φυτικής & Ζωικής παραγωγής της Δ/νσης  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της  Περιφερειακής  Ενότητας  Πέλλας  σας ενημερώνει ότι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής  Αμπελώνων περιόδου 2020-2021, παρατείνεται από τις 25 Μαΐου στις 15 Ιουνίου 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την κατάθεση των αιτήσεων με τα δικαιολογητικά δεδομένου ότι δεν επιτρέπεται η προσέλευση πολιτών στην υπηρεσία μας λόγω των μέτρων για τον  Covid-19  , οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να καταθέσουν αίτηση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας, για την περιοχή Έδεσσας-Σκύδρας-Αλμωπίας  με τον   Καραβίτη Σταύρο στο τηλ. 2381351289 και e-mail: skaravitis@pella.gr και για την περιοχή Γιαννιτσών με τον Ελευθερίου Γεώργιο  στο  τηλ. 2381352312 και e-mail:. geleuferiou@pella.gr . 
                                                                                        Μ.Ε.Π.
                                               Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ                                                                                ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ    & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
                                                                                   Γαϊτάνης Γεώργιος

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...