Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Παρούτογλου Νίκος - Οι απόψεις μου (συνοπτικά) όπως αποτυπώθηκαν στην Γ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών

 


Παρούτογλου Νίκος - Οι απόψεις μου , γραπτές (συνοπτικά) όπως αποτυπώθηκαν στην Γ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών σχετικά με το σχέδιο νόμου περί σύστασης ΙΠΕ.

«Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία να κάνω ιστορική αναδρομή. Μου αρέσει να μελετάω το παρελθόν αλλά με ενδιαφέρει κυρίως το μέλλον…

Καταρχάς πριν τοποθετηθώ, θα ήθελα να εκφράσω μερικές απόψεις , έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ, αυτό το σχέδιο νόμου.

Πρώτον δε βλέπω να προκύπτει από κάπου, ότι οι δήμοι πρέπει να λάβουν απόφαση σχετικά με την σύσταση ή όχι , αυτής της εταιρίας . Συνεπώς θεωρώ κ Δήμαρχε , ότι θέσατε με τέτοιο τρόπο το θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, ώστε για ακόμη μία φορά να προσπαθήσετε να γίνετε «ήρωες», «σώζοντας» τα Λουτρά.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι, ότι σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 8, στην ΙΠΕ δύνανται να μεταβιβάζονται , να παραχωρούνται κ.λπ., περιουσιακά στοιχεία. Κατ’ επέκταση θεωρούμε προαιρετική την παραχώρηση και όχι υποχρεωτική .

Το τελευταίο που θα αναφερθώ, είναι μια ανάλυση με οικονομικούς όρους για το πώς έμμεσα δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση των Λουτρών και μάλιστα με όρους κάκους και όχι «η εθνικοποίηση» όπως αναφέρει το ψήφισμα. Ενώ μας λένε, ότι το Ελληνικό δημόσιο θα κατέχει τουλάχιστον το 50% της ΙΠΕ , δεν μας λένε ποιος θα κατέχει το υπόλοιπο ποσοστό. Διότι ορίζεται, πως αρχικά το δημόσιο θα εισέλθει στην ΙΠΕ με ποσοστό 80% και η ΚΕΔΕ με 20% , με τις μετοχές αυτές να μη μεταβιβάζονται. Δε θα έπρεπε να αναφέρεται και ποιο είναι το κατώτατο ποσοστό που θα κατέχει η ΚΕΔΕ? Γιατί αυτό που έχει αξία εδώ, είναι πως με μια τεχνητή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία δεν θα συμμετέχουν το Ελληνικό Δημόσιο και η ΚΕΔΕ θα καταφέρουν κάποιοι να μπουν από το «παράθυρο» και ταυτόχρονα το ποσοστό του δημοσίου θα φτάσει στο 50% και της ΚΕΔΕ στο μηδέν.

Εκτός των υπολοίπων, το σχέδιο νόμου έχει κενά σε σχέση με το αντίτιμο που θα λαμβάνει ο κάθε Δήμος  διότι ορίζεται πως το αντίτιμο αυτό θα προκύπτει με υπουργική απόφαση . Συνεπώς, οι Δήμοι που θα μπουν στην διαδικασία να παραχωρήσουν , δε θα ξέρουν ούτε τι θα εισπράξουν , ούτε πότε θα το εισπράξουν…

Κρίνοντας όλα τα παραπάνω , λέμε ΟΧΙ , ως παράταξη , στην σύσταση της ΙΠΕ. Λέμε όχι σε ενδεχόμενη παραχώρηση αλλά και σε μελλοντικές παραχωρήσεις , ειδικά τέτοιου τύπου.

Ως πότε όμως η κακή διοίκηση δε θα έχει επιπτώσεις στην επιχείρηση των Λουτρών? Δεν αναφέρομαι μόνο σε εσάς αλλά και στους προκατόχους σας… Σε όλους αυτούς δηλαδή που χρησιμοποίησαν την επιχείρηση των Λουτρών για να εκπληρώσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και να «χρηματοδοτήσουν» με την μορφή διμήνων την επόμενη εκλογική μάχη. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ? Μα φυσικά οι διαχρονικές ζημίες που παρουσιάζει η επιχείρηση .

Αν κάποιος σήμερα εκφράσει την επιθυμία να κάνει μια επένδυση στα Λουτρά ξέρετε τι τίμημα μπορείτε να εξασφαλίσετε? Σας λέω ότι θα είναι πολύ χαμηλό γιατί τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά . Και για να μην τρέξουν κάποιοι να προβοκάρουν αυτό που λέω , κάνω σαφές πως δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την αλήθεια. Διότι όχι μόνο καταχρεώνετε την επιχείρηση αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να ανεβάσετε τα έσοδα της…

Εμείς ως παράταξη έχουμε μιλήσει δημόσια για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα Λουτρά στο μέλλον .

Κάποια στιγμή, αυτό που σήμερα φαίνετε προαιρετικό , μπορεί να γίνει υποχρεωτικό. Κάποια στιγμή, κάποια μεγάλα συμφέροντα πιθανόν να χτυπήσουν την επιχείρηση σε θέματα που «πονάει» και με μια κοινοτική οδηγία τα Λουτρά να αλλάξουν χέρια σε μία νύχτα. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τέτοιες προκλήσεις? Αναλύσατε ποτέ τους ενδεχόμενους κινδύνους?

Σας προτείνω να διαβάσετε αυτό το σχέδιο νόμου και να κρατήσετε ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα η παρ.2 του αρ. 11:

«2. Στο Διοικητικό Συμβούλιο διορίζονται πρόσωπα εγνωσμένου κύρους, επιστημονικής κατάρτισης και επαγγελματικής επάρκειας και αξιοπιστίας, με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας ή μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση, αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση επιχειρήσεων, ή σε δραστηριότητες του χρηματοπιστωτικού τομέα, ή σε δραστηριότητες του τουριστικού τομέα ή στην ανάπτυξη και διαχείριση ακίνητης περιουσίας.»

Θεωρείτε, ότι αυτοί που σκέφτηκαν να στελεχώσουν το Δ.Σ. αυτής της εταιρίας με ανθρώπους που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, ότι είναι ανόητοι και ότι εσείς είστε έξυπνοι? Σας λέω πως όχι. Αυτοί ξέρουν όμως, πως για να έχουν μέλλον ,κερδοφορία και ανάπτυξη , τέτοιου είδους επιχειρήσεις , χρειάζονται ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και σχετικούς με το αντικείμενο. Εσείς πότε θα το καταλάβετε αυτό??? Πότε θα καταλάβετε πως το μοντέλο διοίκησης που ακολουθείτε έχει αποτύχει?

Αναρωτιέμαι, αν αυτό το σημερινό Δ.Σ. μπορεί να κάνει τέτοια βήματα… Η απάντηση είναι αυτονόητη… ΟΧΙ.

Αλλά δε σας κατηγορώ για αυτό, γιατί ενδεχομένως πολλοί να μη μπορούσαν , σας κατηγορώ όμως, που δεν φροντίσατε να πάρετε δίπλα σας ανθρώπους που να μπορούν , παρά μόνο αναλώνεστε σε ρουσφετολογικές τακτικές!

Κύριοι σας λέω ότι, τα δύσκολα δεν ήρθαν με αυτό το σχέδιο νόμου.
Τα δύσκολα θα έρθουν στο μέλλον. Εύχομαι μόνο όταν θα έρθουν …
 ή να έχετε βάλει μυαλό αλλάζοντας τρόπο διοίκησης ή στο τιμόνι της επιχείρησης να υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούν να δώσουν λύσεις σε τέτοιου είδους αλλά και κάθε είδους προβλήματα…

Σας ευχαριστώ!!»

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ»

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανάρτηση οριστικού πίνακα δικαιούχων Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% ετών 2015-2019

 


Ανάρτηση οριστικού πίνακα δικαιούχων Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% ετών 2015-2019

 

Σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/48653/1597/29.05.2019 (ΦΕΚ 2172/Β/07.06.2019), οι παροχές Οικιακής Χρήσης των Τοπικών Κοινοτήτων όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί, οι οποίες είχαν ενεργή σύνδεση στις 31/07/2020, ημέρα δημοσίευσης του «Οριστικού Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2015-2019», ορίζονται ως δικαιούχοι επιστροφής του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1%.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της προβλεπόμενης διαδικασίας σχετικά με την παραλαβή και επεξεργασία των βεβαιώσεων των οικείων ΟΤΑ Α΄ βαθμού για δικαιούχους που δε συμπεριλαμβάνονταν στον προσωρινό πίνακα, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κατόπιν επικαιροποίησής του, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 παρ. 8 της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης, έχει αναρτήσει τον οριστικό πίνακα με τους Αριθμούς Παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2.

Επισημαίνουμε  ότι κατά την τελική ανάρτηση των δικαιούχων παροχών, εξαιρέθηκαν οι περιπτώσεις των παροχών για τις οποίες  το προκύπτον ποσό είναι μικρότερο του ενός λεπτού (< 0,01 €). Στις περιπτώσεις αυτές και σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.8 της Υπουργικής Απόφασης, τα ποσά δεν αποδίδονται, αλλά παραμένουν για να αποδοθούν σε επόμενο επιμερισμό.

Η εφαρμογή αναζήτησης δικαιούχων Αριθμών Παροχής είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

H παρούσα ανακοίνωση αφορά του κατοίκους των κοινοτήτων: Βορεινού, Γαρεφείου, Λυκοστόμου, Νότιας, Όρμας, Προμάχων, Σαρακηνών και Φούστανης.Η

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

 


Συνεχίζουμε με τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων.                                     Αισιόδοξα τα μηνύματα!

 ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ

  Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

παρά τον αιφνιδιασμό και αυταρχισμό της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, τον αναγκαστικό εγκλεισμό, την μη δια ζώσης λειτουργία λόγω καιρού για τρεις μέρες, την οριακή ή και ελλιπή ενημέρωση από το ΔΣ σε πολλά σχολεία,  οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία έκαναν υπόθεση δική τους τη στήριξη της απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση και μέχρι τώρα δήλωσαν την αποχή τους σε Γυμνάσια και Λύκεια της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας.

  Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων όπου κλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί να πραγματοποιήσουν σύλλογο διδασκόντων με θέμα την αξιολόγηση, με πλειοψηφικές αποφάσεις τους συντάχθηκαν υπέρ της απεργίας  - αποχής, ακύρωσαν τον εν λόγω σύλλογο στην πράξη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους :

1.                  Να  προσέλθουν  στα  σχολεία  τους  και  να  υπογράψουν  τη  δήλωση  της      ΟΛΜΕ    για συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να στείλουν ατομικά σκαναρισμένη τη δήλωση με την υπογραφή τους στο mail του σχολείου. Όταν υπογράψει η πλειοψηφία των συναδέλφων ο  Σύλλογος Διδασκόντων δεν  συγκαλείται  γιατί δεν υπάρχει απαρτία.  Όπως η κυβέρνηση φέρνει, μέσα  σε συνθήκες καραντίνας, το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, έτσι κι εμείς συνάδελφοι, απαντάμε επιθετικά. Δεν χάνουμε χρόνο.

2.                  Σε  περίπτωση που κληθούν να  συμμετάσχουν  σε ειδική συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων  με θέμα την αξιολόγηση μέσω τηλεδιάσκεψης,  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή και να αποχωρήσουν.

3.                  Να καταγγείλουν στο  Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης,  από  όπου κι  αν προέρχεται,  η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της   απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων  (ΟΛΜΕ & ΕΛΜΕ).  Επιχειρήματα του τύπου: «δεν είμαστε κατοχυρωμένοι…», «είναι νόμος και οφείλουμε  ως δημόσιοι υπάλληλοι να υπακούμε», «κινδυνεύουν οι δόκιμοι και οι αναπληρωτές»  κι άλλα παρόμοια, είναι εκ του πονηρού και θα καταγγελθούν. Εξάλλου δεν ξεχνάμε ότι πρόσφατα ψηφισμένους νόμους δεν τους εφαρμόσαμε και τους ακυρώσαμε στην πράξη.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ,                                                                                                             ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Καλούμε τους συναδέλφους να στείλουν στο Δ.Σ. τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων

 

Για το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

 

                               

  Σεμερτζίδου Δέσποινα   (Αντιπρόεδρος)                     Τραπεζανίδης Γιώργος  (Γραμματέας)      

                   

           Τρυψιάνης Γιάννης (Ταμίας)                                    Σμυρνοπούλου Σοφία  (Μέλος)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

 


Έδεσσα, 22-02-2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί Φίλοι,

Η πρωτοβουλία φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας μετρά λίγες μόνο εβδομάδες ζωής και φιλοδοξεί να δημιουργήσει τον αναγκαίο συνεκτικό δεσμό μεταξύ κοινωνίας, πολιτών, φορέων με το Νοσοκομείο της Έδεσσας που εξυπηρετεί τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των συμπολιτών μας από τουλάχιστον τρεις Δήμους (Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας).

Οι συναντήσεις μας με συμπολίτες αλλά και την Διοίκηση του Νοσοκομείου είχαν σκοπό να οργανωθεί και να σχεδιαστεί το πλαίσιο των αναγκών που τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν στο Νοσοκομείο μας, όχι μόνο ενόψει πανδημίας αλλά και με στόχευση μέλλοντος καθώς η παροχή υψηλού επιπέδου παροχών υγείας μας αφορά όλους χωρίς αστερίσκους.

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό ότι η περιοχή μας δοκιμάστηκε σκληρά από την πανδημία και όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μας έδωσαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατάστασης. Χάσαμε συγγενείς, φίλους, γνωστούς. Αποχαιρετήσαμε αγαπημένους μας με πρωτόγνωρο τρόπο που σύμφωνα με την παράδοση και τα έθιμά μας κρίνεται αδιανόητος. Στη μνήμη όλων αυτών προσφέρουμε ό,τι ο καθένας μπορεί για την στήριξη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό της μονάδας υγείας της Έδεσσας, καθώς ό,τι καταφέρουμε να παράσχουμε για την εύρυθμη λειτουργία του, θα επιστρέψει σ’ εμάς τους ίδιους.

Έτσι λοιπόν απευθύνουμε κάλεσμα σε επιχειρηματίες, ιδιώτες, πολίτες που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας ενημερώνοντας για τις ανάγκες που υπάρχουν με έναν ενδεικτικό κατάλογο δωρεών, χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα που θα λειτουργούσε ως προτρεπτικός παράγοντας για κάθε ενδιαφερόμενο για δωρεά αναγκαίων αγαθών.

Καταγραφή Αναγκών

 

1.   Φορητές λάμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας για αποστείρωση χώρου

2.   Ψυγείο μεγάλο (οικιακού τύπου) ύψους 1,80cm για φύλαξη φαρμάκων σε κλινική  

3.    Ψυγεία μικρά (οικιακού τύπου) για τοποθέτηση σε θαλάμους ασθενών που δεν διαθέτουν

4.    Καρότσι νοσηλείας

5.    Τροχήλατα καρότσια απλά τοποθέτησης εργαλείων και ιατρικών συσκευών

6.    Απινιδωτές

7.   Τροχήλατος δορυφόρος για τις ανάγκες επιπλέον φωτισμού κατά τη διενέργεια

μικροεπεμβάσεων  

 

Επιπρόσθετα, έπειτα από τις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους φορείς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ Δόντσο διαγνώσαμε την ανάγκη να υπάρξουν κίνητρα για τους γιατρούς που επιθυμούν να καλύψουν θέσεις που προκηρύσσονται στο Νοσοκομείο Έδεσσας και προέρχονται από περιοχές εκτός του Νομού Πέλλας, έτσι ώστε να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας καθώς παρατηρείται το φαινόμενο να μην εκδηλώνεται ενδιαφέρον συμμετοχής σε προκήρυξη θέσεων από γιατρούς, για το Νοσοκομείο Έδεσσας μεταξύ άλλων και εξαιτίας του κακού οδικού δικτύου.

Για να ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος προχωράμε σε αναζήτηση κατοικίας εντός της πόλεως της Έδεσσας που να διατηρείται σε καλή κατάσταση, στην οποία θα φιλοξενηθούν γιατροί που θα επιλέξουν το Νοσοκομείο Έδεσσας καταλαμβάνοντας προκηρυχθείσα θέση και θα προέρχονται από περιοχές εκτός Νομού Πέλλας, για χρονική διάρκεια έως ένα (1) έτος. Όσοι ιδιώτες ή εταιρίες επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτόν το σκοπό είτε παραχωρώντας την κατοικία-διαμέρισμα τους είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα ήταν χρήσιμο να συνταχθούν σε αυτή την προσπάθεια.

Επισημαίνουμε ότι για τις δωρεές σας μπορείτε να επικοινωνείτε είτε απευθείας με την Διεύθυνση του Νοσοκομείου είτε μαζί μας στα τηλέφωνα 23810-20111, 6973983763 και 6936532263.

 

Με εκτίμηση,

Πρωτοβουλία Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας

Οι Προμαχιώτες εναερίτες του ΔΕΔΗΕ στην πληττόμενη Αθήνα.

 Στιγμές από τις επιχειρήσεις του ΔΕΔΗΕ στην, χτυπημένη από την κακοκαιρία "Μήδεια", πρωτεύουσα, με την συμμετοχή του 1ου Ε.Δ.Σ.Ε. Προμάχων.
Τα 25 κομμάντο του συνεργείου με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπασωτηρίου και τον Ευάγγελο Ασβεστόπουλο, μαζί με 4 καλαθοφόρα οχήματα, 2 γερανοφόρα, 4 οχήματα 4χ4 και 6 φορτηγάκια επιχειρούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή, στην Ιπποκράτειο πολιτεία, Κηφισιά, Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Δροσερό, Διόνυσο, Εκάλη, Άνω Μελίσσια και Θρακομακεδόνες, για να συμβάλλουν στην αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληττόμενων συμπολιτών μας. 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...