Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

"ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ" . Νέα καθημερινή εφημερίδα στο νομό Πέλλας



ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Έδρα: Θ. Κολοκοτρώνη 5 Αριδαία
Τηλ. 2384300538 email: neapellas@gmail.com


Νέα καθημερινή εφημερίδα στο νομό Πέλλας

Η έκδοση μιας νέας ημερήσιας εφημερίδας από τον νομό Πέλλας για το νομό Πέλλας έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο
Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Ιουνίου και κάθε μέρα θα κυκλοφορούν τα Νέα της Πέλλας.  
Η νέα αυτή εφημερίδα προορίζεται να επιτελέσει για το Νομό Πέλλας το ίδιο έργο και να πορευτεί στον ίδιο «δρόμο» που επιτάσσει η ελευθεροτυπία-η δημοκρατία και η δικαιοσύνη. Στόχος μας είναι ο σεβασμός στον πολίτη και η ενημέρωση του. 
Πέντε χιλιάδες αντίτυπα ανά έκδοση είναι ο αριθμός θα εκδίδονται  για να καλυφθεί, ο τεράστιος όγκος αναγνωστών της Πέλλας. 

Το τιράζ της εφημερίδας  ξεπερνά πλέον κατά πολύ ακόμα και πολλές Αθηναϊκές εφημερίδες αναφορικά με την κυκλοφορία τους στην Περιφερειακή Ενότητα.

Η πλούσια θεματολογία  βασίζεται όπως πάντα στην αμιγώς τοπική επικαιρότητα ενώ ταυτόχρονα  φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για όλα τα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν.
Εξασφαλίσαμε την συνεργασία αξιόλογων συντακτών & έγκριτων δημοσιογράφων από το νομό μας, οι οποίοι σχηματίσανε μια δημοσιογραφική ομάδα άξια να ενημερώσει τον κόσμο και να καταγράψει την επικαιρότητα με το γνωστό μας ήθος, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που διακατέχει το συλλογικό πνεύμα της ομάδας μας.
Η δυναμική της εφημερίδας μας είναι ότι:
Θα παρουσιάζει τα θέματα συνοπτικά σε πλήρη μορφή. Θα διαθέτει έγχρωμες σελίδες με ποιότητα αλλά και υπευθυνότητα. Θα παρακολουθεί και θα παρουσιάζει σε καθημερινή βάση την ειδησεογραφία. 
Η αρθρογραφία δεν θα είναι εκ του προχείρου γραμμένη καθώς θα γράφουν έγκριτοι και έγκυροι αναλυτές με έκτακτες και τακτικές συνεργασίες, ώστε να σας παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση  το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα  παίρνετε στα χέρια σας.
Τα Νέα της Πέλλας είναι η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού Πέλλας, ενώ αποτελεί και την πρώτη καθημερινή εφημερίδα στην ιστορία, όπου έχει ως έδρα της την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας. Εκδότρια της εφημερίδας είναι η Αντιγόνη Στεφανίδου. 
Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι με αλήθεια και θάρρος τις κυριότερες πολιτικές, αυτοδιοικητικές και αθλητικές ειδήσεις της Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Πέλλας. 



Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος στο αγρόκτημα του Αρχαγγέλου.


Κοντά στους ανθρώπους που χρόνια αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν στην αγορά με το πιο γευστικό κεράσι της Ελλάδος.

Μετά τον εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο πρ. Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το αγρόκτημα του Αρχαγγέλου.

Το τοπικό κεράσι, είναι ένα προϊόν που τιμά την περιοχή μας και καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής πανελλαδικά. Γι' αυτό, όπως συζήτησε και με παραγωγούς της περιοχής, πρέπει να στηριχθεί, ιδιαίτερα και μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες που προκάλεσαν ζημιές.  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...