Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Επιστολή ΑΣΔΣ προς ΕΚΕ με θέμα: Απαίτηση για άμεση ανακοίνωση αξιοπρεπών τιμών στα βιομηχανικά ροδάκινα.Αγροτικοσ Συλλογοσ Δημου Σκυδρασ
l Email: agrotikossds@gmail.com  

Σκύδρα, 2 Ιουλίου 2020

Θέμα: Απαίτηση για άμεση ανακοίνωση αξιοπρεπών τιμών στα βιομηχανικά ροδάκινα.

Κύριοι Βιομήχανοι,
κύριοι  της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε), για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεστε πολύ λίγοι, στο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η συγκομιδή των βιομηχανικών ροδάκινων, εσείς εσκεμμένα πάλι απουσιάζετε και αποφεύγετε να ανακοινώσετε τιμές (έχουμε την εντύπωση ότι είστε αλλεργικοί στη λέξη τιμή).
Σταματήστε επιτέλους να εμπαίζετε και να κοροϊδεύετε τον αγροτικό κόσμο.
Σταματήστε να κερδοσκοπείτε ανεξέλεγκτα και να παίζετε παιχνίδια σε βάρος των καλλιεργητών βιομηχανικού ροδάκινου.
Κύριοι, προσοχή. Σπέρνετε ανέμους και να είστε σίγουροι ότι θα θερίσετε θύελλες. Βγείτε σήμερα κιόλας και ανακοινώστε μια αξιοπρεπή τιμή, η οποία θα είναι σίγουρα παραπάνω από το κόστος παραγωγής. Και όχι αυτή που διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια σας, αριστερά και δεξιά.
Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι θέλετε τον παραγωγό δίπλα σας κι όχι να τον αφανίσετε στο βωμό του κέρδους.
Κι αν δεν μπορείτε να το πράξετε εσείς, καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ) και την επιτροπή ανταγωνισμού να παρέμβουν και να δώσουν λύση.
Λύση, που σίγουρα θα καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών και δεν θα τους οδηγήσει στην καταστροφή κι εγκατάλειψη των καλλιεργειών τους.

Υ.Γ.: Σταματήστε πλέον να εθελοτυφλείτε και δείτε την πραγματικότητα. Εμείς μπορούμε, γιατί μας έχετε μάθει στα ελάχιστα, ενώ εσείς κύριοι της Ε.Κ.Ε, θα μπορέσετε άραγε;

Τα νέα της Πέλλας (Τεύχος 3ο).


Διαβάστε το τρίτο τεύχος της καθημερινής εφημερίδας ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. Και σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε πρωτοποριακά θέματα αλλά και πλούσια ύλη από έγρωμες σελίδες. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν σε καθημερινή βάση τα Νέα της Πέλλας στο κινητό τους ή στον υπολογιστή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 6986324843. 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Με εκτίμηση 

Αντιγόνη Στεφανίδου 

Εκδότρια 
Κίνηση Πολιτών Εδεσσας: "10 ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"


10 ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σώστε τον Εδεσσαίο Ποταμό και τους Καταρράκτες της Έδεσσας. Στοπ στο έργο καταστροφής της Έδεσσας. Όχι στην ασχήμια, όχι στα τσιμέντα, Όχι στην κοπή δέντρων.

Κραυγή αγωνίας από τους νέους και τις νέες της Έδεσσας που ρωτάνε ξεκάθαρα : Υπάρχει κάποιος που να λέει ναι στην τσιμεντοποίηση του Εδεσσαίου Ποταμού; Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία δεν θα προκαλέσει περιβαλλοντική υποβάθμιση στην πόλη της Έδεσσας. Οι νέοι άνθρωποι της Έδεσσας στέκονται αντάξια μπροστά στην πρόκληση της ιστορίας όπως έκαναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους πριν 60 χρόνια. Η περηφάνεια των Εδεσσαίων είναι η φύση και τα νερά της πόλης και αυτά σήμερα κινδυνεύουν.

Οι νέοι είναι κόντρα στην καταστροφή της φυσικής κοίτης του Εδεσσαίου Ποταμού και απέναντι στον παραλογισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει δει το θέμα εντελώς εγωιστικά και επιμένει να στηρίζει με ψέματα το έργο. Η Περιφέρεια μετά τις δύο προσωρινές διαταγές αναστολής και αναβολής των εργασιών για τουλάχιστον 2 μήνες πανηγυρίζει μετά την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου το οποίο στην ουσία δείχνει πλέον το μοναδικό δρόμο στην Κίνηση πολιτών της Έδεσσας. Ο δρόμος είναι η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.  Η Περιφέρεια εντελώς υποκριτικά με την  δήθεν αγάπη της και φροντίδα της για το περιβάλλον της Έδεσσας έχει γεμίσει τον κόσμο με ψέματα. Η διοίκηση Τζιτζικώστα-Τζαμτζή θα είναι υπόλογη στην κοινωνία της πόλης για το περιβαλλοντικό έγκλημα στην φύση και τα νερά της πόλης. Αντί για αποκατάσταση επιχειρούν την κατασκευή νέου έργου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις ανησυχίες των πολιτών τις οποίες και βαφτίζουν με διάφορες εκφράσεις. Είναι συνηθισμένοι οι νονοί στα βαφτίσια … Ας δούμε πως βάφτισαν το κρέας ψάρι.

Ψέμα 1ο : Ο Εδεσσαίος Ποταμός δεν είναι ποταμός αλλά τον παριστάνει. Σε όλα τα έγγραφα, ακόμα και σε αυτά της Περιφέρειας φαίνεται ξεκάθαρο ότι όλα μιλούν για ένα ποτάμι που το λένε Εδεσσαίο (Βόδα). Ο ποταμός αυτός με το έργο τσιμεντοποίησης πρακτικά θα μετατραπεί σε ένα άψυχο κανάλι. Μετά από κάποια χρόνια μπορεί να μας πουν ας το σκεπάσουμε τώρα γιατί μυρίζει …

Ψέμα 2ο : Δεν χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη. Όταν κάνεις ένα καινούργιο έργο σε μια φυσική κοίτη και μετατρέπεις ένα ποτάμι σε κανάλι το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι μια περιβαλλοντική μελέτη. Στην πρεμούρα της η Διοίκηση Τζιτζικώστα να απορροφήσει 2 εκατομμύρια ευρώ βάφτισε το έργο  υφιστάμενο αντιπλημμυρικό και αντικατάσταση/ αποκατάσταση  αυτού  ώστε να μην είναι αναγκαία η ύπαρξη περιβαλλοντικής μελέτης κάτι που αντίκειται στο σύνταγμα και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Νέο  έργο κάνετε κύριοι, μελέτες χρειάζονται. Πού είναι;

Ψέμα 3ο : Τα νερά του Εδεσσαίου Ποταμού πλημμυρίζουν λέει τα υπόγεια. Στην Έδεσσα δεν φοβόμαστε το νερό γιατί είναι σαν να λέμε τα σπίτια της Βενετίας φοβούνται την υγρασία. Ο καθένας φροντίζει το σπίτι του λοιπόν με σύγχρονα υλικά και τεχνικές για θέματα υγρασίας τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι προέρχονται από τον Εδεσσαίο Ποταμό. Τελικά όταν λένε αντιπλημμυρικό τι εννοούν ,να μην πλημμυρίζει η πόλη ή να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια φίλων και ψηφοφόρων από κακοτεχνίες. 

Ψέμα 4ο : Ο κόσμος στηρίζει και ακούει «τα παπαγαλάκια» της περιφέρειας. Ενημερώνουμε ότι όλοι εμείς που είμαστε απέναντι στην λογική της καταστροφής  δεν έχουμε κανένα υλικό κέρδος. Το ενδιαφέρον μας είναι η διατήρηση της φυσικής κληρονομιάς της πόλης. Λέμε λοιπόν στα ταϊσμένα παπαγαλάκια της στρατευμένης δημοσιογραφίας που παριστάνουν τους δημοσιογράφους-επαίτες να το βουλώσουν ,γιατί πληρώνονται και αυτό φαίνεται. Επιφυλλασόμεθα.   

Ψέμα 5ο :  Η Έδεσσα  χρειάζεται αντιπλημμυρική προστασία. Η Έδεσσα έχει ήδη αντιπλημμυρική προστασία η οποία έχει κατασκευασθεί και μεταφέρει τα νερά μέσω εκτροπής στην περιοχή του Ξηροπόταμου. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα μεταφέρεται στον κάμπο της Πέλλας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Σκύδρας. Εκεί ναι χρειάζεται αντιπλημμυρική προστασία.

Ψέμα 6ο : Το φυσικό αντικείμενο του έργου που είναι αποκατάσταση, επιτρέπει την τσιμεντόστρωση στην φυσική κοίτη του ποταμού. Όταν αποκαθιστάς ή αντικαθιστάς κάτι το κάνεις όπως ήταν πριν. Με το πρόσχημα των νέων υλικών θέλουν να τσιμεντάρουν κάνοντας στην ουσία ένα νέο έργο, ένα νέο κανάλι εκφυλίζοντας ταυτοχρόνως την έννοια ποταμός. Πλέον ο ποταμός θα γίνει ένα άψυχο κανάλι. Η ζωή έως και 200 μέτρα από το ποτάμι θα νεκρώσει. Πολλά δέντρα θα πεθάνουν. Εμείς τους είπαμε αποκαταστήστε το με μικρές δαπάνες επιδιόρθωσης χωρίς πολλά χρήματα. Αυτοί θέλουν τα 2 εκατομμύρια. Δηλαδή αν δεν ήταν η ΕΕ να δώσει χρήματα θα κάνατε τέτοιο έργο; Την απάντηση δώστε την μόνοι σας.

Ψέμα 7ο : Οι πολίτες που αντιδρούν, κάνουν κακό στην ανάπτυξη. Τους απαντάμε ξεκάθαρα ότι και πριν 60 χρόνια η τότε κυβέρνηση Καραμανλή ήθελε για αναπτυξιακούς λόγους να καταστρέψει τους καταρράκτες Έδεσσας με πρόσχημα την ενέργεια. Σήμερα κάποιοι εγκεφαλικά απόγονοι εκείνων θέλουν  να καταστρέψουν τον Εδεσσαίο ποταμό με πρόσχημα το αντιπλημμυρικό. Δουλειά να γίνεται, εργολάβοι να δουλεύουν; Η ζημία του φυσικού περιβάλλοντος είναι τεράστια. Και όλα τα λεφτά του κόσμου να μας δώσουν δεν θέλουμε τέτοια ανάπτυξη.

Ψέμα 8ο : Τα δέντρα στην παραποτάμια περιοχή δεν έχουν σημασία. Μας λένε δηλαδή ότι θα ξηλώσουν παλιά μεγάλα δέντρα, μερικά από τα οποία είναι 100 και πλέον ετών και θα τα αντικαταστήσουν  με γλάστρες. Τους λέμε να μην βλέπουν μόνο το δέντρο αλλά και το δάσος. Η καταστροφή των δέντρων είναι παράνομη και θα γυμνώσει την περιοχή δημιουργώντας απαράδεκτες  μικροκλιματικές συνθήκες στην περιοχή. Η φύση της Έδεσσας είναι αδιαπραγμάτευτη. Εντός του ποταμού ότι δέντρο υπάρχει αποδεικνύει ότι η κοίτη είναι φυσική και ότι δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση καθαρισμού από την διοίκηση Τζιτζικώστα-Ψωμιάδη τα τελευταία 10 χρόνια.

Ψέμα 9ο : Ο Εδεσσαίος ποταμός είναι υποβαθμισμένος και πέφτουν λύματα. Τους ενημερώνουμε ότι ήδη έχει κατασκευασθεί αγωγός που συλλέγει τα λύματα και οδηγούνται στον βιολογικό καθαρισμό. Στο ποτάμι έχει ψάρια, καραβίδες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όταν υπάρχει μόλυνση. Εάν ολοκληρωθεί το τσιμεντένιο κανάλι δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι είναι αδύνατο τα ψάρια και η υπόλοιπη ιχθυοπανίδα να δημιουργήσουν φωλιές και ως εκ τούτου η ζωή θα εξαφανιστεί. Τι έκαναν για τα υποτιθέμενα λύματα; Δεν είδαμε κάποια μήνυση, κάποια όχληση. Αρα απλά δεν υπάρχουν.  Με αυτό  το νερό του ποταμού  ποτίζουν οι αγροκαλλιεργητές στον κάμπο της Εδεσσας τα ζαρζαβατικά και τα δέντρα τους. Με μολυσμένο από λύματα νερό αφήνετε να τα ποτίζουν;  Αν είναι αλήθεια γιατί δεν τους το είπατε εσείς οι προστάτες της δημόσιας υγείας;

Ψέμα 10ο : Δεν υπάρχει κίνδυνος στο γεωλογικό υπόβαθρο της πόλης. Είναι γνωστό σε όλους ότι η Έδεσσα σημαίνει πύργος μέσα στο νερό. Υπάρχουν σπηλιές και μεγάλες κολώνες οι οποίες χτίστηκαν λόγω του τραβερτίνη δημιουργώντας ένα βράχο παγκόσμιας μοναδικότητας. Αυτή η παγκόσμια μοναδικότητα θα εκλείψει με την στεγανοποίηση και λόγω της επερχόμενης ξήρανσης του βράχου θα βάλει  σε κίνδυνο σε μελλοντικό σεισμό όλη την πόλη της Έδεσσας σύμφωνα με άρθρο του παγκόσμια αναγνωρισμένου γεωλόγου και Εδεσσαίου Παντελή Παπάζη ενώ παράλληλα θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στους Καταρράκτες της Έδεσσας. Απαιτείται λοιπόν εδαφολογική και ιζηματολογική μελέτη.

Τα ψέματα λοιπόν, Κύριοι και Κυρίες της περιφέρειας υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τελείωσαν. Καθήκον σας κε Περιφερειάρχη είναι να προστατεύσετε την φύση της Έδεσσας και όχι για να την προσβάλετε και να την καταστρέφετε.

Ο Εδεσσαίος Ποταμός και η φύση της Έδεσσας είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων μας. Είναι η ψυχή μας είναι η ζωή μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα προστατεύσουμε, να τα αναδείξουμε στην Ελλάδα και στο Κόσμο. Καλούμε πολίτες, φίλους και φορείς να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες της δήθεν ανάπτυξης στο βωμό ενός κέρδους που σχετίζεται αποκλειστικά με την απορρόφηση πόρων για τους πόρους και όχι για την ουσία.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε ο Εδεσσαίος Ποταμός και οι Καταρράκτες της Έδεσσας  να προστατευθούν ως μνημεία παγκόσμιας φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς επίσης και να λάβουν υπόψη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ως κύριου εκπροσώπου της τοπικής κοινωνίας.

Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να προστατεύσουν την τιμή και την αξία της πόλης και όχι να γίνουν υπήκοοι συμφερόντων. Ο Εδεσσαίος Ποταμός και οι Καταρράκτες Έδεσσας χρειάζονται θεσμική εθνική και διεθνή προστασία ώστε να αποτελούν μόνιμοι πολλαπλασιαστές ισχύος, μόνιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης αλλά και συνολικά εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης μιας σκληρά δοκιμαζόμενης περιοχής.

Ο αγώνας των Εδεσσαίων δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει!Εδεσσαίος Ποταμός - Κίνηση Πολιτών  Εδεσσας

Προμήθεια πενήντα κάδων ανακύκλωσης από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Η υπηρεσία καθαριότητας  του Δήμου Αλμωπίας, βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους  τους πολίτες του Δήμου , πως κατάφερε να εξασφαλίσει  προμήθεια πενήντα κάδων ανακύκλωσης , οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους χαλασμένους κάδους στην πόλη της Αριδαίας και στο επόμενο διάστημα θα γίνει κάτι παρόμοιο και στις τοπικές κοινότητες.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι, σε προηγούμενη ανακοίνωση είχαμε αναφερθεί στην αιτία δυσλειτουργίας της ανακύκλωσης, η οποία δεν είναι άλλη από την έλλειψη των κάδων . Μεριμνήσαμε  λοιπόν και προβήκαμε  στην προμήθεια περισσότερων κάδων και έχουμε την βεβαιότητα πως με αυτό τον τρόπο,  η υπάρχουσα κατάσταση θα βελτιωθεί.        
Συνεχίζουμε λοιπόν, με σκοπό να αναβαθμίσουμε το επίπεδο αυτής της προσπάθειας, μίας προσπάθειας η οποία γνώρισε μεγάλη απαξίωση τα προηγούμενα χρόνια.
Προσφέρουμε περισσότερα εφόδια στους συμπολίτες μας, ώστε να τους ενθαρρύνουμε γιατί η διάθεση για σωστή διαχείριση των υλικών δεν έχει να κάνει μόνο με την ατομική ευθύνη του καθενός αλλά και με τον εξοπλισμό που του παρέχεται .
Είμαστε βέβαιοι, πως η αρωγή των συμπολιτών μας θα είναι μεγάλη,  με τους ίδιους να αγκαλιάζουν θερμά την προσπάθεια αυτή, γεγονός που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της έκθεσης  , της αρμόδιας εταιρείας, τα οποία και έχουμε στην διάθεση μας.
Βασιζόμενοι σε πραγματικά νούμερα, να σας επισημάνουμε ότι, η ποσότητα των ανακυκλώσιμων υλικών για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο ήταν 35, 31 και 50 τόνοι αντίστοιχα. Ευελπιστούμε λοιπόν, πως αυτή η ανοδική τάση θα συνεχιστεί και στο μέλλον .
Τα οφέλη της ανακύκλωσης, τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, είναι τα εξής  :
·         Εξοικονόμηση της κατανάλωσης των πρώτων υλών και της χρήσης ενέργειας.
·         Μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στους ΧΥΤΑ.
·         Μείωση ρύπανσης της ατμόσφαιρας .
·         Βελτίωση του επιπέδου της ποιότητας ζωής και των συνθηκών διαβίωσης.
·         Προστασία  του περιβάλλοντος.
Αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι, τα οφέλη της παρουσιάζουν τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη. Καταλυτικός καθίσταται ο παράγοντας της ανακύκλωσης, στο περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία. Αυτοί είναι οι λόγοι, που λειτουργήσαμε την ανακύκλωση.
Αυτοί είναι οι λόγοι, που οι συνδημότες μας στηρίζουν αυτή την προσπάθεια .
Αυτοί είναι οι λόγοι, που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότι, η ατομική προσπάθεια του καθενός από εμάς, μπορεί να οδηγήσει σε συλλογικά και θεαματικά αποτελέσματα. Αποτελέσματα που κρίνονται αναγκαία για ένα καλύτερο αύριο..το αύριο των παιδιών μας… γιατί αν κάτι είναι σίγουρο αυτό είναι πως,  την γη μπορεί να την κληρονομούμε από τους προγόνους μας αλλά η ουσία είναι ότι την δανειζόμαστε από τα παιδιά μας…
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...