Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας



Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι της  ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας ευχαριστούμε θερμά
·       Τη δράση ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨ από την οποία παραλάβαμε ακόμη μια φορά τρόφιμα μακράς διαρκείας, με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη.
·       Την εταιρεία «Αλμωπία» και προσωπικά τον  κ. Τσιρόπουλο Γεώργιο, για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων
·       Την οικοτεχνία «Τσεντεμίδη» και προσωπικά τον κ. Τσεντεμίδη Στυλιανό, για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων
·       Τον Όμιλο Επιχειρήσεων Βάκκος Νικόλαος για την προσφορά τροφίμων
·       Το Σούπερ Μάρκετ family για την προσφορά τροφίμων.
·       Το Σούπερ Μάρκετ Μασούτη για την προσφορά τροφίμων.
·       Το 1Ο Γυμνάσιο Αριδαίας για την προσφορά τροφίμων.
·       Το 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας για την προσφορά τροφίμων.
·       Το ψητοπωλείο ¨Γύρο Γύρο Όλοι¨ και προσωπικά τους αφοί  Λαζαρίδη για την συνεχή  προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.
·       Το ψητοπωλείο ¨Πίτα House¨ για την προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.
·       Το εστιατόριο ¨Κοσμάς¨ και προσωπικά τον κ. Αϊναλίδη Ιωάννη για την συνεχή  προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.
·       Τα κοτόπουλα Κωνσταντίας ¨ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΟΥ¨ για την συνεχή  προσφορά τους σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.
Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους ανώνυμους εθελοντές που καθημερινά στηρίζεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τις προσφορές της αγάπης σας.
Με την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που επιδεικνύεται συνεισφέρετε ουσιαστικά και στηρίζετε εμπράκτως το κοινωνικό έργο των Δομών μας ενισχύοντας τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνετε την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Με την δική σας βοήθεια ακόμα μια φορά, προσφέραμε πάνω από 200 πακέτα αγάπης σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας, ενώ ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται  όλη τη διάρκεια του έτους.
Γιατί Όλοι μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά μέσα από το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2020 ΕΥΧΕΣ


ΠΑΡΑΚΑΘ του Ε.Μ.Σ. Νεοχωρίου


Κρίσιμες επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή με στελέχη της ΕΤΑΔ στην Αθήνα



Κρίσιμες επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή με στελέχη της ΕΤΑΔ στην Αθήνα

                                                                                               
Σημαντικές επαφές είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής με την ηγεσία και στελέχη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίων (ΕΤΑΔ), κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής έθεσε εκ νέου το ζήτημα παραχώρησης κατά χρήση από την ΕΤΑΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας του κτιρίου του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα. Η παραχώρηση του κτιρίου είναι ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση από το 1995 που δεν έγινε η μεταφορά του ακινήτου στην τότε αιρετή νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, για γραφειοκρατικούς λόγους και με συνέπεια τη δημιουργία μίας σειράς δυσχερειών και προβλημάτων σχετικών με την συντήρηση, αναβάθμιση και λειτουργική διευθέτηση των χώρων και των γραφείων.

Όπως εξήγησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στα στελέχη της ΕΤΑΔ, στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των στελεχών, αλλά και εξυπηρέτησης των πολιτών. Η διαιώνιση της μη επίλυσης του ζητήματος της παραχώρησης του κτιρίου, εκτός των άλλων, προκαλεί σημαντική απώλεια πόρων για τη δημόσια διοίκηση, λόγω του υψηλού ενεργειακού αποτυπώματος κατά τη λειτουργία του κτιρίου (έλλειψη μόνωσης, συστήματα θέρμανσης με υψηλή κατανάλωση ενέργειας, κ.α). Για την δρομολόγηση ενός προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του Διοικητηρίου είχε, εξάλλου, ο κ. Τζαμτζής ειδική συνάντηση με την Ειδική Γραμματέα Προγραμμάτων Διαχείρισης ΠρογραμμάτωνΕΣΠΑ κα. Νίκη Δανδόλου.

Στο μεταξύ, ο κ. Τζαμτζής συζήτησε με τα στελέχη της ΕΤΑΔ και το ζήτημα της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρα» της Πέλλας. Στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων ώστε να εξασφαλίζονται άριστες συνθήκες διαμονής, εξυπηρέτησης και ασφάλειας για τους σκιέρ και επισκέπτες. Ακόμη, συζητήθηκαν αρκετές ιδέες για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων άθλησης, αναψυχής και τουρισμού που προσφέρονται στην περιοχή ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να έχει μία άμεση συμβολή στην τοπική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους, καταξιωμένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τουριστικούς πόλους και σημεία ενδιαφέροντος της Πέλλας.

Εορταστικό οδοιπορικό στα Λουτρά Πόζαρ.


Και φέτος τις γιορτές, τα Λουτρά Πόζαρ, γέμισαν από κόσμο και εορταστική διάθεση! Χιλιάδες επισκεπτών, απ'όλο τον πλανήτη επισκέφτηκαν την Λουτρόπολη και έζησαν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, "γεμίζοντας μπαταρίες"για την χρονιά που έρχεται. 
Το InPozar σας μεταφέρει μέσα από τον φακό του την μαγική αυτή ατμόσφαιρα και σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, γεμάτη μικρές και μεγάλες αποδράσεις από την καθημερινότητα!




πηγή... InPozar

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...