Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας με θέμα: «Θρέψη-Λίπανση των οπωροφόρων δένδρων»


Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: «Θρέψη-Λίπανση των οπωροφόρων δένδρων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 02 Νοεμβρίου  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 17:00.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:                   -  η συμβολή της ορθολογικής λίπανσης στην βελτίωση της παραγωγής και στην προστασία του περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
-  ο ρόλος και η χρησιμότητα των αναλύσεων εδάφους και φύλλων.
-  θρέψη – λίπανση των κυριότερων οπωροφόρων δένδρων
-   νέες τεχνολογίες στην λίπανση των καλλιεργειών
Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις, θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων. 
Θα ακολουθήσει δεξίωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν προϊόντα που παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της Πέλλας. 
Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  2381089483  (υπεύθυνοι κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ.Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για τη διεκδίκηση, αναδρομικά, των περικοπών σε συντάξεις, δώρα.



ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών αναλαμβάνει δράση για τη δικαστική διεκδίκηση, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, της απώλειας της Κύριας και Επικουρικής Σύνταξης, δώρων, επιδομάτων αδείας κλπ, λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών νόμων του 2012 και 2013 και της Ε.Α.Σ (Εισφοράς Αλληλεγγύης). Η υπόθεση αφορά σε συνταξιούχους από όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, κλπ), όλων των κλάδων, όπως πχ: Ένστολων, Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνταξιούχων Τραπεζικών, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Δήμων, Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Περιφερειών, Υπουργείων.

Προτείνουμε την κατάθεση αγωγής κατά του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ και όχι την απλή αίτηση διακοπής παραγραφής, η οποία είναι ελλιπής και  μη ασφαλής μέθοδος κατοχύρωσης των απαιτήσεων, η οποία εξάλλου δεν κατοχυρώνει έντοκα τις οικονομικές απαιτήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν το διάστημα από 5-11-2018 μέχρι την 10η-12-2018 και ώρες 9.00-14.00 στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στην οδό Παπαϊωάννου 36, προκειμένου να λάβουν αναλυτικότερες πληροφορίες, προσκομίζοντας συγχρόνως τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1) Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
2) Απόφαση Συνταξιοδότησης
3) Βεβαιώσεις Αποδοχών (συντάξεων) ετών 2012-2018
4) Εκκαθαριστικό

Το κόστος για την υποβολή των δικαιολογητικών ανέρχεται σε 20 Ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι συνολικά στο ποσό των 24,80 Ευρώ.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

            Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

      Στάθης Φουντουκίδης                              Αναστασία Δαρδανελιώτη

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...