Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Δωρεάν rapid test σε Αριδαία, Προμάχους, Σωσάνδρα, Ξιφιανή και Χρύσα – Τσάκωνες – Ροδωνιά. Ο   Δήμος   Αλμωπίας   σε   συνεργασία   με   τον   ΕΟΔΥ   –   Κινητή μονάδα Πέλλας, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test για όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Τα rapid test θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στα παρακάτω σημεία:

Τρίτη 20/07/2021 στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας (Αθ. Σέτσκου) από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.


Τετάρτη 21/07/2021 στην Κεντρική Πλατεία Προμάχων από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 και στη συνέχεια στην Σωσάνδρα στο περιβάλλον χώρο της Κοινότητας από τις 12:30 έως τις 14:30 το μεσημέρι.


Παρασκευή 23/07/2021 στην Ξιφιανή στον περιβάλλον χώρο της Κοινότητας από τις 9:30 το πρωί έως τις 11:30 και στη συνέχεια στην Κοινότητα Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς, μπροστά στο Κέντρο Νεότητας από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι. 

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και για την Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.


Εκτενή έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας.Αριδαία, 15/07/2021

Θέμα: Εκτενή έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Αλμωπίας, ύψους 188.894,817€. Παρευρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση σήμερα το πρωί, στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και στις κοινότητες της Υδραίας και της Ξιφιανής. Συγκεκριμένα, έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην πρώτη είσοδο της Υδραίας (πίσω από το κατάστημα Καπέλλη)  και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου καθώς και στον κεντρικό δρόμο της Ξιφιανής. Στη συνέχεια μας έγινε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται από τους αρμόδιους τεχνικούς.

Παρεμβαίνουμε  στις κοινότητες μας, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών μας. Καλύπτουμε πολλές ανάγκες σε εκτάσεις του Δήμου μας που χρόνια ήταν παρατημένες. Ήδη τις επόμενες ημέρες, υπογράφουμε και δύο συμβάσεις για τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, ώστε οι δημότες να κινούνται με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο. Όλα τα χωριά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα και σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε με όρεξη και με σκληρή δουλειά σε όλες τις κοινότητες του Δήμου!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...