Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Στη διεθνή τουριστική έκθεση TOURNATUR 2018 συμμετείχε επιτυχώς η Περιφερειακή Ενότητα ΠέλλαςΣτη διεθνή τουριστική έκθεση TOURNATUR 2018 συμμετείχε επιτυχώς η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Στη διεθνή έκθεση περιηγητικού – ορειβατικού τουρισμού και υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων «TOURNATUR 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε 31/08 – 02/09 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας συμμετείχε επιτυχώς η Π.Ε. Πέλλας.

Στο ενιαίο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού όπου συγκεντρώθηκε ολόκληρη η ελληνική συμμετοχή, τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο ειδικό stand έδωσαν την ευκαιρία στους χιλιάδες των επισκεπτών να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοντά στα στελέχη της Π.Κ.Μ. βρέθηκε και η Εξοχότατη Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου, η οποία έδωσε συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ελληνικό φεστιβάλ στο Ντύσσελντορφ όπου στόχος είναι η συμμετοχή και φορέων της Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα για μεγαλύτερη απήχηση του φεστιβάλ.

Κυρίως, για την Π.Ε. Πέλλας το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν τα φυσικά τοπία της περιοχής μας όπως Καταρράκτες Έδεσσας και Λουτρά Αλμωπίας, αφού η έκθεση έχει επίκεντρο τις υπαίθριες δραστηριότητες.  

«Είμαστε ικανοποιημένοι ως Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας με τη συμμετοχή μας στην έκθεση Tour Natur 2018, καθώς είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται η περιοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Πέλλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τα κανάλια επικοινωνίας και συνεργασίας με ένα απαιτητικό κοινό, μια τουριστική αγορά που ενδιαφέρεται πλέον για θεματικό τουρισμό εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την προβολή συνδυαστικών δραστηριοτήτων και δράσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με το τουριστικό προϊόν να πλαισιώνεται από τον σπουδαίο πολιτισμό και την δυναμική αγροτική οικονομία, στοιχεία που υπάρχουν και χαρακτηρίζουν την περιοχή μας. Συγχαρητήρια στα στελέχη που εκπροσώπησαν την Περιφέρεια στη διοργάνωση. Το επόμενο διάστημα και, συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου η Π.Ε. Πέλλας θα συμμετέχει σε μία ακόμη έκθεση, την Athens International Tourism Expo προβάλλοντας την περιοχή μας σε μια σημαντική διοργάνωση» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η Π.Ε. Πέλλας ευχαριστεί θερμά για την πολύ καλή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και τις ημέρες της έκθεσης, τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας κα. Βίκυ Στρούμπου.
Ο Αγιασμός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

       Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ότι ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ.

      Στα πλαίσια καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης και αειφορίας, παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν τα σακίδιά τους, καθώς θα δοθούν τα σχολικά βιβλία.

 Ο Διευθυντής
Σωτηριάδης Συμεών 

Αλμωπός - Βέροια. Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...