Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

“Ο ΑΡΙΩΝ” βρήκε το φλουρί του για την νέα χρονιά!



Ο ΑΡΙΩΝ” βρήκε το φλουρί του για την νέα χρονιά!

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας '' ο ΑΡΙΩΝ'' βρήκε το φλουρί του για την νέα χρονιά. Είναι ο δάσκαλος της και καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Δέκος Δημήτριος. Αυτό αν δεν είναι τύχη!

Σε ένα απόλυτα ενωτικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος την Τετάρτη 31-01-2024 στο club Νorth στην Αριδαία. Το club γέμισε με φίλους μας και πολύ μουσική. Στην βραδιά μας, μας τίμησε η αντιδήμαρχος Όλγα Ολλανδέζου, ο Δημοτικός Σύμβουλος (πρώην αντιδήμαρχος) Γιάντσης Δημήτριος και η πολιτεύτρια του Νομού Ζέφη Κούμτση.

Αναπολήσαμε την 25ετή πορεία του συλλόγου, την δυναμική επανεκκίνηση της χορωδίας το 2023 και θέσαμε τους νέους στόχους για το νέο έτος 2024 που θα είναι σαφώς σε προτεραιότητα το μεγάλο αφιέρωμα για τον αείμνηστο δάσκαλο μας Δημήτριο Ουρούμη. Η δυναμική του συλλόγου πηγάζει από την αγάπη μας για την μουσική και αυτήν θα προβάλλουμε με κάθε τρόπο και μέσο.

Το φλουρί έπεσε στον νέο μας δάσκαλο Δέκο Δημήτρη, τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη και αυτό έκανε την βραδιά ομορφότερη. Είναι τιμή μας να έχουμε έναν τόσο δυνατό δάσκαλο και τιμή του που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μας αναλάβει. Πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρα από το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του είναι τόσο απλός και θετικός άνθρωπος που μας δίνει μαθήματα ζωής. Η μουσική με το χαμόγελο είναι η ταυτότητά του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία, φως και πάντα τυχερός.

Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ πολύ μουσική και πολύ χορό. Τραγουδήσαμε όλοι για μας σε ένα μουσικό πρόγραμμα που τα είχε όλα. Στα πλήκτρα μαέστρος μας Δημήτρης Δέκος. Στο τραγούδι...Μάνθος Δημητριάδης, κλαρίνο...Σάββας Ιωάννου, πλήκτρα...Γιώτης Ματζηρίδης, κιθάρα..Σταύρος Θεοδωρίδης, τύμπανα... Λάζος Δημητριάδης, ηχολήπτης ηχητικός εξοπλισμός... Γιάννης Φανιάδης.

Τους ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν και να τους ευχηθούμε υγεία και δημιουργία πάντα!

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Γιώργο Παπανικολάου ο οποίος παραχώρησε το club “Νorth” για την εκδήλωση, τον Σόλωνα Ελπασίδη για την προσφορά του και την συγχορωδό μας κυρία Χρυσάνθη Παπαδοπούλου με τα υπέροχα γλυκά της. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον Ανδρέα Κόγιο (Pozar News) που πάντα χωρίς αμοιβή μας καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις.

Καλή Χρονιά και πάλι σε όλους μας,

με υγεία και αγάπη στις καρδιές μας.

Η μουσική ενώνει!


Με τιμή

Βάσω Ρουμελή

πρόεδρος του Σ.Φ.Μ.Α. “ο ΑΡΙΩΝ”

και το ΔΣ του Συλλόγου








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...