Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν rapid test στην Αριδαία την Τρίτη 20/10/2020 Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την πραγματοποίηση rapid test στην Αριδαία την Τρίτη 20/10/2020

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν rapid test για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες στην πόλη της Αριδαίας, αύριο Τρίτη 20/10/2020 στην Πλ. Αγγελή Γάτσου από τις 11:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.


Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ»         Ως Πρόεδρος του Α.Φ.Ο.Σ.  Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ» και πρώην Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Αλμωπίας (Α.Σ. Αλμωπίας) , στα πλαίσια της ενημέρωσης προς τα μέλη του Συνεταιρισμού αλλά και στο σύνολο των παραγωγών της Αλμωπίας , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται υπό την διοίκηση, διαχείριση και ευθύνη του διορισμένου εκκαθαριστή, συνεχίζουν να αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του συνεταιρισμού και δεν έχουν εκποιηθεί, μεταβιβασθεί ή απαλοτροιωθεί από κανέναν δανειστή. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ήδη έχουμε προβεί σε νομικές ενέργειες οι οποίες συνεχίζονται προς την κατεύθυνση της μερική ή ολικής απαλλαγής του συνεταιρισμού από τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα χρέη του, την είσπραξη των απαιτήσεών του και γενικά της περάτωσης της εκκαθάρισης και την επαναδιαχείριση της περιουσία του από τους νόμιμους εκπροσώπους της. 

Συνιστούμε δε στα μέλη του συνεταιρισμού, προκειμενου να έχουν ακριβή και πλήρη πληροφόρηση περί των θεμάτων που αφορούν τον συνεταιρισμό, να απευθύνονται άμεσα, γραπτώς ή προφορικώς, στα γραφεία και στους νόμιμους εκπροσώπους του και να μην σχηματίζουν ψευδείς ή ανακριβείς εντυπώσεις από σκόπιμες ή όχι, «πληροφορίες» και φήμες που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. 

«ΗΜΑΣΤΑΝ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».


Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ

Μπερμπέρης Παντελής


Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για υπεύθυνη εφαρμογή των μέτρων προστασίας από όλουςΈδεσσα, 19 Οκτωβρίου 2020

 

«Να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του COVID-19»

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για υπεύθυνη εφαρμογή των μέτρων προστασίας από όλους 

Μετά από την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στo επίπεδο κινδύνου 3 και ενόψει της νέας αξιολόγησης τις προσεχείς ημέρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Πέλλας για υπεύθυνη και συνεπή εφαρμογή των μέτρων πρόληψης. Ακολουθεί το μήνυμα-έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας:  

 

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Πέλλα, η υγεία των κατοίκων και η τοπική αγορά και οικονομία κινδυνεύουν από την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού στην περιοχή μας. Χρειάζεται επαγρύπνηση και υπευθυνότητα από όλους μας, ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του COVID-19 στην περιοχή μας. Είναι σημαντικό να μην αυξηθεί περεταίρω ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Πέλλα και να αποφύγουμε να μπει ο νομός μας στο επίπεδο 4, αυξημένου κινδύνου. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα ενεργοποιηθούν αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας τα οποία θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Πέλλας. Αν και οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε όλη την Πέλλα, αποτελεί ευθύνη του καθένα από εμάς να ενδιαφερθεί για τους συμπολίτες μας και την κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα της περιοχής μας. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνω στα νέα παιδιά και στους νέους που είναι λογικό να θέλουν να ζούνε τη ζωή τους με ελευθερία και δίχως περιορισμούς. Στην παρούσα φάση όμως, χρειάζεται να σκεφτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που μπορεί να ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού έναντι του COVID-19 και να τους προστατέψουμε, συμμετέχοντας με υπευθυνότητα και συνέπεια στα προληπτικά μέτρα. Η χρήση της μάσκας σε συνθήκες συγχρωτισμού είναι το πιο σημαντικό και ίσως μοναδικό “όπλο” που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη στιγμή για να μπλοκάρουμε τη διάδοση του επικίνδυνου ιού. Ελπίζοντας στην υπευθυνότητα όλων, εύχομαι να παραμείνουμε υγιείς τους προσεχείς μήνες, προσαρμοζόμενοι στις ειδικές συνθήκες που δεν αφορούν μόνο την Πέλλα και την Ελλάδα, αλλά όλον τον κόσμο, με πάνω από 40 εκατομμύρια κρούσματα και περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

 

Δάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».   

Πλήρης απολύμανση του κτιρίου του Γυμνασίου Προμάχων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας γνωστοποιεί ότι μετά τη διάγνωση κρούσματος κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Προμάχων προχωρήσαμε σε πλήρη απολύμανση του κτιρίου του Γυμνασίου Προμάχων.

Με απόφαση των αρμοδίων οργάνων κλείνουν τα τμήματα Α1 και Α2 του γυμνασίου έως την Τετάρτη 28/10/2020 για προληπτικούς λόγους.

Όλοι κατανοούμε ότι τέτοιου είδους θέματα προσεγγίζονται και αντιμετωπίζονται με σύνεση και υπευθυνότητα απ’ όλους.


Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Βέσκος Δημήτριος


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...