Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης σε συνάντηση του με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ ζήτησε παράταση για τις ενστάσεις στο κτηματολόγιο Αλμωπίας και Έδεσσας


Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε παράταση για τις ενστάσεις στο Κτηματολόγιο της Αλμωπίας και Έδεσσας μέχρι 15 Δεκεμβρίου σε σημερινή συνάντηση του με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ Χριστίνα Κλωνάρη  

Ο βουλευτής ανέλυσε τους λόγους που αιτείται την παράταση που σχετίζονται με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, με το μεγάλο πλήθος των κατατεθειμένων δικαιωμάτων, τα προβλήματα που υπάρχουν στις περιοχές Αλμωπίας και Έδεσσας με την μη ύπαρξη διανομών που δυσχεραίνει  την ορθή και επιτυχή ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, το ότι πολλοί πολίτες δεν έχουν λάβει ακόμη γνώση των αποτελεσμάτων της ανάρτησης, την μεγάλη προσέλευση των τελευταίων ημερών στα γραφεία του κτηματολογίου για την κατάθεση ενστάσεων και την πίεση που ασκείται αντικειμενικά στους υπαλλήλους του Κτηματολογίου και άλλους λόγους.
Εξάλλου η παράταση αυτή αιτήθηκε και από τους δικηγόρους και συμβολαιογράφους της Αλμωπίας στο σύνολο τους. 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κατανοώντας το πρόβλημα δεσμεύτηκε να εισηγηθεί για το θέμα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ την προσεχή Τρίτη 21/11/2017.

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα


Κατάθεση στεφανιού από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην Έδεσσα
  
Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που οργάνωσε ο Δήμος της πόλης.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας τους αγωνιστές του πολυτεχνείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και φορέων, μαθητές, καθηγητές και πλήθος κόσμου.


Σε σύντομο μήνυμά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, αναφέρει: «Οι αγώνες και τα οράματα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για δημοκρατία, ελευθερία, παιδεία, ισοτιμία, κοινωνική και οικονομική ευημερία, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και να μας εμπνέουν. Η νέα γενιά αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτό μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την κοινωνική και πολιτική εγρήγορση και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Πέλλα, όπως και όλες οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αναδειχθούν σε κοιτίδες πολιτισμού, δημοκρατίας και περισσότερων διεκδικήσεων για πρόοδο και ανάπτυξη». 


ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Στην τάξη του Τοτού έχει την τύχη (?) να διδάσκει μία νεαρή δασκάλα πολύ καλό μωρό...

Ο Ετήσιος χορός του Αλμωπού Αριδαίας


Οι παίκτες και η διοίκηση του Αλμωπού, σαν μια οικογένεια, θα φορέσουμε τα γιορτινά μας και το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων (24/12), θα πραγματοποιήσουμε τον ετήσιο χορό της ομάδας, στην αίθουσα δεξιώσεων «Παραδοσιακό», στο Λουτράκι. 
Όλοι οι φίλοι της ομάδας είναι καλεσμένοι για να γιορτάσουμε και να δημιουργήσουμε την πιο ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...