Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Χαριστική βολή» στην αγροτική παραγωγή η χθεσινή χαλαζόπτωση σε περιοχές της ΠΕ ΠέλλαςΑθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Χαριστική βολή» στην αγροτική παραγωγή η χθεσινή χαλαζόπτωση σε περιοχές της ΠΕ Πέλλας«Χαριστική βολή, μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή χαλαζόπτωση που έπληξε αρκετές περιοχές της Πέλλας, καταστρέφοντας και τους τελευταίους, ελάχιστους καρπούς που είχαν απομείνει στα δέντρα από τις θεομηνίες των προηγούμενων ημερών. Η κατάσταση είναι απελπιστική για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, ο οποίος βιώνει την ολοσχερή καταστροφή της παραγωγής του για μία ακόμη χρονιά. Οι γεωπόνοι των υπηρεσιών μας είναι επί ποδός για την εκτίμηση των καταστροφών και τη συνδρομή του έργου των εκτιμητών του ΕΛΓΑ, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς». Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση, μετά τις χθεσινές (17/6/19) χαλαζοπτώσεις που έπληξαν εκτεταμένες περιοχές της Π.Ε Πέλλας στην Ανατολική Αλμωπία, αλλά και στην πεδιάδα των Γιαννιτσών κι άλλες περιοχές.

Μετά τη νέα φυσική καταστροφή, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας έχει συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, προκειμένου συνεργεία της υπηρεσίας να επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές και να παρέχουν στοιχεία για μία αντικειμενική αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης. Για το μέγεθος της καταστροφής ενημερώνεται συνεχώς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έχει αναλάβει συγκεκριμένες ενέργειες για την υποστήριξη και συνολική προώθηση των αιτημάτων των αγροτών της Π.Κ.Μ. στους αρμόδιους φορείς.

Εξάλλου, με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας Αθηνάς Αηδονά-Αθανασιάδου, έχει ήδη δρομολογηθεί ειδική σύσκεψη, με επιχειρησιακό χαρακτήρα, στην οποία θα εξεταστεί η υφιστάμενη κατάσταση των καταστροφών και θα συζητηθεί το περιεχόμενο συγκεκριμένων δράσεων για την επίσπευση των διαδικασιών των αποζημιώσεων και την στήριξη των αγροτών, αύριο Τετάρτη (19/6/2016), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτικών φορέων και παραγωγών. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας - ΚΔΑΠ με Α “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας - ΚΔΑΠ με Α “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”


Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠ με Α  ‘’ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ‘’, ευχαριστούμε θερμά το STUDIO PANTELIDIS στην Αριδαία, για την προσφορά δωρεάν φωτογράφισης των μαθητών, για τη συμμετοχή τους στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019.
              

                               Με εκτίμηση

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
ΚΔΑΠ με Α ‘’ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ’’
ΔΗΜΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...