Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

H βιομηχανία κονσερβοποιίας ΚΟΝΕΞ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές εργατών και εργατριών



ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΝΕΞ


H βιομηχανία κονσερβοποιίας ΚΟΝΕΞ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές εργατών και εργατριών για την παραγωγική περίοδο 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι,-ες θα πρέπει αρχικά να τηλεφωνήσουν στο 23810-81150 και κατόπιν συνεννόησης να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
ü Φωτοτυπία Ταυτότητας 
ü Μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας
ü ΑΦΜ (Φορολογική Δήλωση)
ü ΑΜΚΑ
ü Βιβλιάριο ασθενείας
ü Για Ασφαλισμένους στον ΟΓΑ: Ασφαλιστική ενημερότητα
ü Πιστοποιητικό υγείας για εργασία σε βιομηχανία τροφίμων
ü Βιβλιάριο στην Τράπεζα Πειραιώς


Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

Για τη μεταφορά του προσωπικού παρέχεται λεωφορείο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα. Ζωή Χριστοφορίδου,
τηλ: 23810-81150.

Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι της Αριδαίας και των κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας



Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας
ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι της Αριδαίας και των κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας (ΦΕΚ Β 779/10-03-2020) και όχι μόνο των ορεινών. Ως εκ τούτου το ΚΕΠ συνεχίζει να δέχεται τις σχετικές αιτήσεις.
Σημειώνεται ότι προϋπόθεση λήψης του σχετικού επιδόματος είναι το συνολικό ετήσιο φορολογητέο εισόδημα, να μην ξεπερνά το ποσό των 4.700 ευρώ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση είναι:

1.    Βεβαίωση του Δημάρχου από την οποία να προκύπτει η επί διετία τουλάχιστον συνεχής διαμονή του σε συγκεκριμένη ορεινή και μειονεκτική περιοχή των Οδηγιών 85 /148 / ΕΟΚ και 93 / 66 / ΕΟΚ.
2.    Αντίγραφο της πράξης διοικητικού ή διορθωτικού προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Ε1 του φορολογικού έτους (εισοδήματα 2018) που προηγείται του έτους για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση, καθώς και της αντίστοιχης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Έντυπο Ε1). Σε περίπτωση έγγαμων ή όσων έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, εφόσον υποβάλλεται ξεχωριστή δήλωση φορολογίας εισοδήματος, απαιτείται και από τους δύο συζύγους η προσκόμιση των κατά τα ανωτέρω φορολογικών δηλώσεων και των αντίστοιχων πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου.
3.     Εκτύπωση της εικόνας αποδοχών,  εφ’ όσον υπάρχει, σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά αρχεία εργοδοτών φορέων του προαναφερόμενου έτους για τους δύο συζύγους ή τα μέρη συμφώνου συμβίωσης. Αν κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση φορολογίας εισοδήματος, υποβάλλεται το Έντυπο Ε1 και στη συνέχεια, προσκομίζονται αντίγραφο της πράξης διοικητικού ή διορθωτικού προσδιορισμού φόρου και η εκτύπωση της εικόνας αποδοχών και για τους δύο συζύγους ή τα μέρη συμφώνου συμβίωσης.
4.     Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου.
5.    Πρόσφατη/ο βεβαίωση ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Οι Ευρωπαίοι πολίτες που δεν έχουν οικογενειακή μερίδα στην Ελλάδα, υποβάλλουν δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την οικογενειακή τους κατάσταση ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της πράξης συμφώνου συμβίωσης στην αντίστοιχη περίπτωση.
6.    Φωτοαντίγραφο πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου καταθετικού λογαριασμού Τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ., με δικαιούχο ή συνδικαιούχο τον/την αιτούντα/ούσα, από την οποία να προκύπτει ο αριθμός ΙΒΑΝ.
 Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από το ΚΕΠ Δήμου Αλμωπίας έως 15/5/2020 και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2384028036.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...