Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Εδεσσαϊκό Θέατρο: « 18-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ»



« 18-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ»

Η συνάντηση μας με την τέχνη δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα ώστε να μπορέσουμε να ευεργετηθούμε από τα δώρα της. Το Εδεσσαϊκό Θέατρο επί 37 συναπτά έτη, λειτουργεί σαν ένα κέλυφος παραγωγής πολιτισμού και καλλιτεχνικής παρέμβασης στην πόλη μας και συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία στον χρόνο, πάνω σ΄ αυτό το όμορφο σκαρί που λέγεται Ερασιτεχνικό Θέατρο. Στόχος μας είναι νέα λιμάνια, νέες εμπειρίες και το κυριότερο να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας.
Το κίνητρο μας για τη δημιουργία Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, προέρχεται από όλους εσάς που πιστεύετε, ακολουθείτε και στηρίζετε το Εδεσσαϊκό Θέατρο με την πολύτιμη, συνεχή παρουσία και συμμετοχή σας σε κάθε δραστηριότητά του. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, μια πράξη χαράς, δημιουργίας και επικοινωνίας που θα συμβάλλει στη θεατρική παιδεία, θα προβάλλει την Έδεσσα και θα ενισχύσει τους πολιτιστικούς δεσμούς της πόλης μας με φορείς και ανθρώπους που ασχολούνται  με το Ερασιτεχνικό Θέατρο. Η Θεατρική αυτή συνάντηση δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα Φεστιβάλ, αλλά το χαρακτήρα της γιορτής και βασικό σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο με το Θέατρο, την προώθηση της τέχνης του Θεάτρου και ιδιαίτερα του Ερασιτεχνικού, που αποτελεί την πιο αγνή μορφή ένδειξης αγάπης για το Θέατρο και που επιφυλάσσει ευχάριστες εμπειρίες.
Το Θέατρο είναι πηγή ζωής, είναι ο άξονας να εκφράζουμε σκέψεις και συναισθήματα, να ανακαλύπτουμε καινούργια, να συμμετέχουμε και να δημιουργούμε. Φιλοδοξούμε αυτό το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε φάρο τέχνης, να γίνει αυτή η Θεατρική συνάντηση θεσμός και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό πολιτιστικό προφίλ στη περιοχή μας ώστε η Έδεσσα να γίνει πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό και το Θέατρο. Ελπίζουμε ότι η πραγματοποίηση του θα σηματοδοτήσει για τη πόλη μας αφετηρία πολιτιστικής ανάκαμψης.
Μια θεατρική διαδρομή, ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι  μας κλείνει  ραντεβού από τις 18 έως τις 28 Αυγούστου. Η σκηνή του ανοιχτού θεάτρου Γαβαλιώτισσας, εκεί που ο Λόρκα θα συναντήσει τον Τσέχωφ και τον Μολιέρο αλλά και ο Καμπανέλλης τους Ρέππα-Παπαθανασίου, θα αποτελέσει βήμα έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας για τα σχήματα που θα φιλοξενήσουμε, αφού θα παρουσιάσουν έργα του σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου που με ολοφάνερη την αγάπη τους για το θέατρο, υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πέμπτη 18/8: «Η αρκούδα» & «Πρόταση γάμου» του Anton Chekhov από τη Θεατρική ομάδα Σερβίων ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΙΝΤΑ
Παρασκευή 19/8: «Ματωμένος γάμος» του Federico Lorca από την Βούλα Αργυράκη, μέλους του Πειραματικού Εργαστηρίου Προφορικής Λογοτεχνίας (Π.Ε.Π.ΛΟ.)
Σάββατο 20/8: «Το ποτάμι που θύμωσε» του Θοδωρή Παπαϊωάννου από την Παιδική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου
Κυριακή 21/8: «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» του Federico Lorca από το Κορινθιακό Θέατρο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ
Δευτέρα 22/8: «Οι συμπεθέρες» της Βούλας Αργυράκη από τη Θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας ΠΕΛΛΑΙΑ ΜΟΥΣΑ
Τρίτη 23/8: «Κατά φαντασίαν ασθενής» του Moliere από τον Πολιτιστικό σύλλογο Βέροιας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Τετάρτη 24/8: «Μια μέρα στον Πόντο» της Γιώτας Φωτιάδου-Μπαλαφούτη από την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Πέμπτη 25/8: «Το σπίτι του Φρανκεστάιν» του Martin Dowling από τη Θεατρική ομάδα Σκύδρας ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ
Παρασκευή 26/8: «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκ. Καμπανέλλη από τη Θεατρική ομάδα Κουφαλίων ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ
Σάββατο 27/8: «Απόψε νυχτερεύουμε» της Βούλας Αργυράκη από τον σύλλογο Στραντζαλιωτών Πέλλας Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ
Κυριακή 28/8: «Φούστα-Μπλούζα» των Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Σας περιμένουμε να χειροκροτήσετε το ταλέντο αλλά και την προσπάθεια των καλλιτεχνών καθημερινά με ώρα έναρξης 9.15μμ. και γενική είσοδο 3 €. Θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας για όλες τις παραστάσεις στην τιμή των 10 € Τρίτη 16, Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Αυγούστου στον πεζόδρομο.

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια του κοινωνικού του προφίλ δίνει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Φεστιβάλ. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν είδη Α΄ ανάγκης στην είσοδο της Γαβαλιώτισσας όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων, τα οποία θα διατεθούν για το συσσίτιο της εκκλησίας. Σας καλούμε να γίνεται κοινωνοί αυτής της προσπάθειας και να συμμετέχετε καθημερινά στη μεγάλη γιορτή του Θεάτρου, πιστεύοντας πως η παρουσία σας αντικατοπτρίζει την αφοσίωση μας στο Ερασιτεχνικό Θέατρο.

Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης απόφασης για την διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο σύστημα Δημόσιας Υγείας



Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας  Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αλμωπίας  σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη  ΚΥΑ 25132/4/4/2016 η διαδικασία έκδοσης απόφασης για την διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο σύστημα Δημόσιας Υγείας  έχει  ξεκινήσει.
Οι ανασφάλιστοι των οποίων έχουν λήξει τα βιβλιάρια τους μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο μας .


Απαραίτητα δικαιολογητικα : Tαυτότητα
                                                 Εκκαθαριστικο΄
                                                 ΑΜΚΑ
                                                 Αίτηση
                                                 Αποδεικτικό Δεη ή Οτε σε περίπτωση φιλοξενίας και  του αιτούντος και αυτού που τον φιλοξενεί.                                 






.Για οποιαδήποτε πληροφορία

Υπεύθυνη : κ.Χατζηαβραμίδου Ευδοκία  
 Τηλ: 2384350221




                                                                                       

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2016-2017



ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
«Απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία από το ΥΠΕΣ για να μην υπάρξουν προβλήματα στη φετινή μεταφορά μαθητών»

Θ. Θεοδωρίδης: «Πρέπει να αλλάξει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα της μεταφοράς μαθητών»


Επιστολή, με την οποία εκθέτει τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και φέτος οι Περιφερειακές Ενότητες της χώρας σχετικά με την μεταφορά μαθητών, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή.

Ο κ. Θεοδωρίδης δεν μένει μόνο στην αναφορά των προβλημάτων, αλλά παράλληλα προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα. Επίσης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την φετινή μεταφορά μαθητών, μια που σε πολλές Περιφερειακές Ενότητες της χώρας όπως και στην Πέλλα οι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί έχουν κηρυχθεί άγονοι, τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι πρέπει να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία από μεριάς Υπουργείου για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία γονιών και μαθητών.
Η επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη 
Κύριε Υπουργέ, 
Όπως ήδη γνωρίζετε μια από τις αρμοδιότητες των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων είναι και αυτή της μεταφοράς των μαθητών. Αρμοδιότητα που δυσχεραίνεται όμως από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο της ΚΥΑ 24001/2013 και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί συνολική λύση στο πρόβλημα. 
Σε περίπου έναν μήνα ξεκινά το νέο σχολικό έτος και ελλοχεύει ο κίνδυνος σε πολλές Περιφερειακές Ενότητες όπως και στην Πέλλα, να μην ξεκινήσει έγκαιρα η διαδικασία μεταφοράς μαθητών. Με επανειλημμένες επιστολές - παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών, είχα εκφράσει την έντονη ανησυχία μου, αναφέροντας αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες μας για την ομαλή ροή της διαδικασίας μεταφοράς των μαθητών. Επιπλέον, είχαμε καταθέσει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων που μας ταλανίζουν ακόμη και σήμερα, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ως Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ξεκινήσαμε φέτος, έγκαιρα, τις διαδικασίες δημοπράτησης του Διεθνή διαγωνισμού (με τριετή χρονική διάρκεια). Δυστυχώς, όμως, οι  χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τα προβλήματα με τις εγγυητικές επιστολές, η νέα ηλεκτρονική διαδικασία που ήτανε άγνωστη για δεκάδες υποψήφιους μεταφορείς αλλά και το θέμα που αφορά ειδικά την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τη Διεύθυνση Δ26 του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (όπου έχουν αποσταλεί περιπτώσεις δαπανών προς παροχή απόψεων και επίλυση), οδήγησαν να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών με την υπ’ αριθμόν 1365/19-7-2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αμέσως μετά θα πρέπει να λάβουμε εκ νέου άδεια από την αρμόδια Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης. 
Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι αδύνατο να υπάρξουν ανάδοχοι για την μεταφορά μαθητών στη  νέα σχολική χρονιά. Η λύση που προκρίνεται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης, είναι (μέσω νομοθετικής ρύθμισης) να επιτραπεί στις Περιφερειακές Ενότητες να προχωρήσουν σε παράταση των συμβάσεων που υπήρχαν στις 30 Ιουνίου 2016 και για τις οποίες εξακολουθεί να υφίσταται το ίδιο δρομολόγιο, και για τα νέα δρομολόγια που θα προκύψουν, να προχωρήσουν σε απευθείας αναθέσεις μέχρι τις νέες προσκλήσεις. Θα ήθελα επίσης να σας αναφέρω ότι τα παραπάνω δρομολόγια εξυπηρετούν (κυρίως) μαθητές με Αναπηρίες και μαθητές Νηπιαγωγείων.  
Τέλος θα ήθελα να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά κάποια σημεία που θεωρούμε ότι χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης, παρ’ όλες τις τροποποιήσεις που έγιναν στην προαναφερθείσα ΚΥΑ. 
Ειδικότερα: 
1. Είναι αναγκαία η μείωση των χιλιομετρικών ορίων διότι, λόγω και των συγχωνεύσεων, κάποια σχολεία σε ορεινές κυρίως περιοχές δεν εντάσσονται στην διαδικασία δωρεάν μεταφοράς δημιουργώντας εμπόδια στην εκπαίδευση των μαθητών. Το μέτρο των χιλιομετρικών ορίων είναι δυνατό να εφαρμοστεί εντός πολεοδομικού ιστού, αλλά όχι μεταξύ γειτονικών χωριών που θα πρέπει ο μαθητής να διανύσει απόσταση σε οδικό δίκτυο και εκτεθειμένος σε καιρικές συνθήκες.
2. Τονίζουμε την ανάγκη, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης, το επίδομα που δίδεται στους γονείς που μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους από και προς την σχολική μονάδα να δίνεται με υπολογισμό διπλής διαδρομής (και όχι μονής όπως είναι τώρα) με παράλληλη αύξηση του πλαφόν αποζημίωσης.
3. Οφείλουμε να επανεξετάσουμε την μεταφορά των μαθητών των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου με τη δημόσια συγκοινωνία. Με το υπάρχον νομικό πλαίσιο τα παιδιά ηλικίας από 6 – 9 ετών  μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με δημόσια συγκοινωνία. Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών αυτών αφού θα πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις με δημόσια μέσα μεταφοράς που πολλές φορές δεν υπάρχει και στάση κοντινή προς σχολείο που φοιτούν.
4. Κρίνεται σκόπιμο να εξεταστεί το ενδεχόμενο της εξαίρεσης του έργου της μεταφοράς μαθητών από τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς δεν γνωρίζουν καν τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τον τρόπο αυτό πλήττεται ο ανταγωνισμός. Να αναλογιστείτε ότι άνθρωποι που θέλουν να παράσχουν υπηρεσίες αδυνατούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό είτε ακόμη και να πληρώσουν τα ποσά που τους ζητούν δικηγόροι κ.α. για να τους παρέχουν σχετικές υπηρεσίες. Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις για κάποια δρομολόγια ή ακόμη και για ολόκληρο τον διαγωνισμό δεν υπάρχει ανάδοχος.
5. Σε συνέχεια του προηγούμενου σημείου, οι όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς περιλαμβάνουν μεγάλες εγγυήσεις που δεν μπορεί εύκολα κάθε επαγγελματίας να καλύψει ειδικότερα κάτω από τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες και οδηγούμαστε σε άγονους διαγωνισμούς. 
6. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αρνητικό επακόλουθο τις χαμένες εργατοώρες των στελεχών των υπηρεσιών, τις καθυστερήσεις με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών – μαθητών
Με βάση όλα τα παραπάνω ζητούμε συντονισμό ενεργειών μεταξύ των εμπλεκόμενων Υπουργείων και την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για την οριστική επίλυση όλων των προβλημάτων που αναφέρουμε στην παρούσα επιστολή.
Είναι πολύ σημαντικό οι υπηρεσίες που έχουν επωμιστεί το βάρος της μεταφοράς των μαθητών να είναι έτοιμες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής και αδιάλειπτη πρόσβαση των μαθητών στη γνώση.
Με την πεποίθηση ότι θα μας επιτραπεί (μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης) να προχωρήσουμε στην ανανέωση των συμβάσεων που υπήρχαν στις 30 Ιουνίου 2016 και θα μας δώσετε άδεια για να προχωρήσουμε σε προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα νέα δρομολόγια, σας ευχαριστούμε και αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.

"Ριζοχωριτικα" στις 17 και 18 Αυγούστου


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ



Αριδαία, 10/8/2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ

Το Νηπιαγωγείο Φιλώτειας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου. Εκεί τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μαρία Δημητρίου, με την οποία υπήρξε συνεργασία με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει να λειτουργήσει έξι χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικές φθορές.
Ήδη, έχει δρομολογηθεί ο ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι εξωτερικοί τοίχοι κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας, της Προέδρου και κατοίκων του χωριού.
Στη συνέχεια θα εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός, όπως θρανία, καρέκλες και παιχνίδια.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

SUMMER PARTY στη Μηλιά Αλμωπίας


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...