Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Συνάντηση με τους υλοτόμους της Πέλλας στο εργατικό κέντρο Έδεσσας- Αλμωπίας



Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τους υλοτόμους της Πέλλας στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας- Αλμωπίας

Ο βουλευτής ανέλυσε στους υλοτόμους το σχέδιο νόμου για τις Δασικές συνεταιριστικές οργανώσεις και την καθιέρωση μητρώου υλοτόμων που σε λίγο θα οδηγηθεί στη Βουλή για ψήφιση 
Συζητήθηκαν ακόμη προβλήματα στην κατανομή των συστάδων στην Αλμωπία. 
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή με εκπροσώπους των υλοτόμων της Πέλλας μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας.
Στόχος είναι η προστασία και η κατοχύρωση του υλοτομικού επαγγέλματος, η βελτίωση της θέσης των υλοτόμων με την δυνατότητα τους να δουλεύουν μεγαλύτερο λήμα και να εξασφαλίζουν ένσημα ικανά να τους εξασφαλίζουν κοινωνική ασφάλιση.
Ακόμη η αντιμετώπιση ανορθολογισμών που χρόνια απέβαιναν σε βάρος των υλοτόμων. 
Από πλευράς  των υλοτόμων υπήρξε συμφωνία στην ουσία του νόμου, αναγνώριση ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για την κατοχύρωση τους. Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις σε σχέση με τον αριθμό δασοτεχνικών ενσήμων τα προηγούμενα χρόνια για να μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί υλοτόμος. Οι υπόλοιποι θα περάσουν από το στάδιο του δόκιμου υλοτόμου.
Ακόμη ακούστηκαν απόψεις σχετικά με την κατανομή των συστάδων. Οι υλοτόμοι της Αλμωπίας έθεσαν στον βουλευτή το πρόβλημα της μεγάλης καθυστέρησης στην κατανομή συστάδων στην Αλμωπία και ζήτησαν την βοήθεια του. 
Αποφασίστηκε, με πρόταση του βουλευτή, να γίνει στην Αλμωπία μεγαλύτερη συγκέντρωση των υλοτόμων και των επλεκόμενων υπηρεσιών για να συζητηθούν τα παραπάνω.  

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ : ΑΡΙΔΑΙΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ)


ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
ΑΡΙΔΑΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αφετηρία:
2ο Γυμνάσιο Αριδαίας
Εκκίνηση:
15:00 με 16:00
το μεσημέρι
Κόστος συμμετοχής αγώνα:
Με δήλωση συμμετοχής
Χωρίς δήλωση συμμετοχής
0 Ευρώ
3 Ευρώ
ΕΓΚΑΙΡΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΜΕΧΡΙ
ΠΕΜΠΤΗ
 (18:00 απόγευμα)
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:
Καραδημητρίου Δημήτρης
6974-778828, 23840-23865
Διοργάνωση:
Πανελλήνιος Επιστημονικός και Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών για την Ανάπτυξη του Αγωνίσματος του Προσανατολισμού - Orienteering
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:
Hellasorienteering.
blogspot.com
ΟΜΑΔΑ FACEBOOK : HELLASORIENTEERING

“Κάρτα Πελάτη” για Επιχειρήσεις εμπορικού συλλόγου Αλμωπίας



ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/2016     ΩΡΑ 9:00  μ. μ.
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ      &      Ο   ΔΗΜΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ
                                                       &    Η   ΕΜPΟRΙΚΟΝΕΤ
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ  ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  

“Κάρτα Πελάτη” για Επιχειρήσεις εμπορικού συλλόγου Αλμωπίας 
Το €mporikoNet με την Κάρτα Επιστροφής Χρημάτων, συνδέει ωφέλημα τα καταστήματα με τους καταναλωτές/πελάτες, κάνοντας και τη μικρή επιχείρηση να πρωταγωνιστεί.
  
Η Επιστροφή Χρημάτων, διεγείρει το Ένστικτο του Κέρδους στον καταναλωτή/πελάτη και το ακολουθεί πάντα, αφού είναι το συμφέρον του.
Για τους πελάτες είναι ένα Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, που γεμίζει με επιστροφές Χρημάτων από τις καταναλώσεις και με αυτές τις επιστροφές, πληρώνουν αντί μετρητών τις επόμενες αγορές τους!

Πληρώνοντας με την κάρτα πελάτη, τα χρήματα “βγαίνουν” από τον κωδικό του (e-πορτοφόλι) και μέσω του  Συστήματος “πιστώνονται” στην επιχείρηση και όχι απαραίτητα στην ίδια επιχείρηση, αλλά σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη στην αγορά!
Η κάρτα Πελάτη λειτουργεί και σαν κάρτα μέλους, δημιουργεί βάση πελατών για την επιχείρηση, χωρίς να χρειάζεστε ξεχωριστό πρόγραμμα διαχείρισης.
Το ποσοστό Επιστροφής το ορίζετε εσείς, το αλλάζετε εύκολα και μπορείτε να εξαιρείτε τις περιόδους εκπτώσεων ή προϊόντα σε προσφορά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά για κάποιες ομάδες πελατών αν το θελήσετε.

Το Σύστημα λειτουργεί αυτόνομα για την κάθε επιχείρηση, ενώ πέρα από τους δικού σας πελάτες, δέχεται και πελάτες άλλων επιχειρήσεων, διαφορετικών κλάδων με την ίδια κάρτα.
Κάθε καταστήματα προβάλλεται στο Portal Emporiko.gr, που στοχεύει στην πανελλαδική ανάδειξη των  Προνομιακών Επιχειρήσεων κάθε είδους, χωρίς άλλα κόστη, με φωτογραφίες, κείμενα, ιστοσελίδα και video.

Με το Σύστημα Επιστροφής Πελάτη, τα καταστήματα αντιστέκονται σε πειρατές, παραεμπόριο και τις αλυσίδων ξένων συμφερόντων, ενισχύεται η τοπική επιχειρηματικότητα, προωθούνται τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έλκονται καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή.

Η δυνατότητα του πελάτη να πληρώνει με τις επιστροφές αντί μετρητών, δημιουργεί σε κάθε πόλη ένα άτυπο εμπορικό κέντρο, που μετακυλά ωφέλημα τους πελάτες μεταξύ των καταστημάτων που χρησιμοποιούν την Κάρτα Πελάτη.

Τελικά, επιχειρήσεις και χρήστες του €mporikoNet, αποτελούν μια ιδιότυπη αγορά η οποία αλληλοϋποστηρίζεται, ενώ σύντομα θα διαθέσει χώρο e-shop για όλους, με εξασφαλισμένη την πελατεία μέσα την κοινότητα επωφελών συναλλαγών €mporikoNet!
Τελικά, στοχεύει στη δρομολόγηση του συνόλου των καταναλωτών στα συνεργαζόμενα με το Σύστημα καταστήματα, πολλαπλασιάζοντας σε ελάχιστο χρόνο την πελατείας τους.

Σημ. Η Κάρτα Πελάτη, καινοτομώντας στη διασύνδεση μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτή /πελάτη, λειτουργεί ελεύθερα και ΔΕΝ προϋποθέτει πληρωμές με χρωστικές ή πιστωτικές κάρτες.       

Για τον εμπορικό σύλλογο                   Για δήμο                         Για την Emporikonet
      Ο πρόεδρος                                Ο αντιδήμαρχος                O διευθύνων σύμβουλος 
     Νικόλαος Ρίζος                      Γιώργος Τσιμτσιρίδης                Χριστόφορος Μίχος

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...