Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης): Αναστολή λειτουργίας.



 Έπειτα από τη συνεδρίαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  με την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων για τη λειτουργία των δομών και των φορέων που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την περίοδο του lockdown και την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, προβλέπονται τα εξής:

 

ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης): Αναστολή λειτουργίας.

 

Σύμφωνα, με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας ενημερώνει πως το ΚΔΑΠ Αλμωπίας θα παραμείνει κλειστό από τις 09/11/2020 έως και τις 30/11/2020, για αποφυγή παρουσίασης συμπτώματος της λοίμωξης και της διασποράς του κορωνοιού.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Αναστασιάδης Σταύρος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...