Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Προετοιμασία βουλευτικών εκλογών στην Π.Ε. Πέλλας



Προετοιμασία βουλευτικών εκλογών στην Π.Ε. Πέλλας – Ενημέρωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά για την πορεία των διαδικασιών


«Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου συζήτησα με τους υπαλλήλους μας και ενημερώθηκα για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας. Διαπίστωσα μεγάλη ετοιμότητα γεγονός που αποδεικνύει ότι τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας διακρίνονται για την τήρηση των καθηκόντων, τη θετική διάθεση συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα. Τους ευχαριστώ», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης είχε συνομιλία με τους υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων και του Τμήματος Διαφάνειας & Υποστήριξης Συστημάτων για την πορεία προετοιμασίας της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή. Η Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης και υπεύθυνη για όλη την εκλογική διαδικασία κα. Κυριακή Κυριακοπούλου ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες, επισήμανε ότι υπάρχει η γνώση και η πείρα της υπηρεσίας λόγω και των τετραπλών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τον Μάϊο, ενώ, τόνισε ότι ο όγκος δουλειάς όπως και τα εκλογικά τμήματα είναι αυτή τη φορά λιγότερα. Επίσης, τονίστηκε η καλή συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα Πρωτοδικεία και τους τέσσερις (4) Δήμους της Π.Ε. Πέλλας που είναι οι εμπλεκόμενοι φορείς της εκλογικής διαδικασίας. «Είμαι βέβαιη ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κορυφαίας αυτής δημοκρατικής διαδικασίας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να κυλήσουν όλα ομαλά. Είμαστε έτοιμοι ως Διοίκηση να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους» κατέληξε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...