Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Τρίτη Πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Βασιλειάδου Μαρία του αθλητικού συλλόγου Καράτε της Αριδαίας ‘ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ‘


ΧΑΛΚΙΝΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ

Στις 5 Μαρτίου 2017 ημέρα Κυριακή διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών οργανωμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στην Αθήνα στο Δημοτικό κλειστό στάδιο της Πετρούπολης. Η διοργάνωση αυτή είναι η πιο υψηλού επιπέδου Καράτε για την Ελλάδα και οι πρωταθλητές στα ΚΑΤΑ και στο ΚΟΥΜΙΤΕ στις κατηγορίες τους απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα Καράτε.

  Ο αθλητικός σύλλογος Καράτε της Αριδαίας ‘ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ‘  αντιπροσωπεύτηκε από την αθλήτρια  Βασιλειάδου Μαρία η οποία μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την τρίτη Πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ  Γυναικών σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μία ήττα ανταγωνιζόμενη σε μια κατηγορία 23 αθλητριών.

  Η Βασιλειάδου Μαρία επίσης πριμοδοτείται με μόρια στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα λόγω της επιτυχίας αυτής.

   Ο Αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει την αθλήτρια του για την μεγάλη επιτυχία της και της εύχεται καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις      

            ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...