Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Κινητοποίηση των φορέων για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece με συντονιστή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Κινητοποίηση των φορέων για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Lets do it Greece με συντονιστή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Με τη συμμετοχή τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στο Διοικητήριο, με συντονιστή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Lets do it Greece. Την Π.Ε. Πέλλας εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάκης Βασιλειάδης ο οποίος προήδρευσε στη συνάντηση, ενημερώνοντας την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για την εξέλιξη της συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των φορέων παρέθεσαν τις απόψεις τους, συζητώντας τις εμπειρίες τους από την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο του Lets do it Greece τις προηγούμενες χρονιές. Κοινός τόπος είναι η μετάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, η ανιδιοτελής προσφορά και η αλλαγή νοοτροπίας στην καθημερινότητά μας.

Ο κ. Βασιλειάδης κάλεσε τους φορείς να υποβάλλουν συγκεκριμένες προτάσεις για την υλοποίηση μίας, κοινής δράσης την Κυριακή 2 Απριλίου η οποία θα τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς οι οποίοι θα συνδράμουν αποφασιστικά στην επιτυχία της δράσης. Παράλληλα, η Π.Ε. Πέλλας θα στηρίξει και όλες τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί την εβδομάδα Lets do it Greece και αφορούν κυρίως σχολικές δράσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση για την επιλογή της δράσης που θα υλοποιηθεί με συντονιστή την Π.Ε. Πέλλας και τη συνεργασία των τοπικών φορέων.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Έδεσσας Τάσος Δίου, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας Ελισάβετ Τσιγαρίδα με τους συνεργάτες της, ο Πρόεδρος του «Ευ ζήν» Δήμου Έδεσσας και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πέλλας Δημήτρης Γιώγας, εκπρόσωποι των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αβραάμ Χατζηδημητρίου και Αντωνία Πολυξενίδου αντίστοιχα, οι υπεύθυνες σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Μπέτυ Φράγκου και Φωτεινή Σταυρίδου αντίστοιχα, η υπεύθυνη λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών Σοφία Θεοδωρίδου και στελέχη της Π.Ε. Πέλλας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...