Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν» στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Επίσκεψη του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν» στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν» υποδέχθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. Στη συνάντηση συμμετείχε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνα Πλιούτα, η Γραμματέας Αγγελική Καρανάσου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιόφιλων Έδεσσας Δημήτρης Ευαγγελίδης και ο καλλιτέχνης Σταύρος Γκέσκος.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν οι δράσεις του Συλλόγου αλλά και η πρωτοβουλία της κατασκευής αγάλματος - μνημείου της Ολυμπιάδας, μητέρας του Μέγα Αλέξανδρου, κόρη του Βασιλιά Πύρρου και ηπειρώτισσα πριγκίπισσα, καθώς και η τοποθέτησή του στην πόλη της Έδεσσας.

«Η κίνηση αυτή συνδέει ακόμη περισσότερο πολιτισμικά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Ηπείρου, ενισχύει την διαπεριφερειακή συνεργασία που αποτελεί στοιχείο της αναπτυξιακής πολιτικής της Π.Κ.Μ. στον άξονα τουρισμός – πολιτισμός και προβάλλει την παράδοση των ηπειρωτών που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επιτυχημένα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Μετά από ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια, το Δήμο Έδεσσας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα γίνει προσπάθεια ώστε να ευοδωθεί ο σχεδιασμός που έχει γίνει μέχρι τώρα.


Οι παριστάμενοι αντήλλαξαν ευχές με την κυρία Αηδονά η οποία αντευχήθηκε Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Συλλόγου «Απειρωτάν».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...