Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία. Η κυρία Αηδονά τόνισε σε σύντομη δήλωσή της: «Η παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καλυτερεύει τις συνθήκες διέλευσης οδηγών και κυκλοφορίας οχημάτων. Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή».


Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, άμεσα ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση στην Ε. Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο και έξοδο της Νέας Πέλλας, τον κόμβο Γουμένισσας και τον κόμβο στο ύψος της εταιρείας «Παυλίδης», ενώ, το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα «μεταφερθούν» στο οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού. Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...