Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Πρεμιέρα από την Κεντρική Σκηνή


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

38 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της πόλης, κινητοποιώντας δυνάμεις απλών καθημερινών ανθρώπων, που βρίσκουν διέξοδο στην καλλιτεχνική δημιουργία, προσφέρει το Εδεσσαϊκό Θέατρο. Με δράση και παραγωγές που έχουν ως κύριο άξονα την κατάθεση ψυχής. Με αγάπη και πολύ μεράκι, εργάστηκαν οι συντελεστές της νέας παραγωγής που ανεβαίνει από την Κεντρική Σκηνή, έχοντας στο τιμόνι την Δέσποινα Οτουντζίδου. Η Θεατρική ομάδα που αποτελείται από έμπειρους αλλά και νέους πρωταγωνιστές, είναι καθ’ όλα έτοιμη να παρουσιάσει την εκρηκτική κωμωδία του Ντίνου Κατσουρίδη «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ».
 Το θεατρόφιλο κοινό, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη θεατρική μεταφορά της γνωστής αγαπημένης ταινίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας από την Κυριακή 29 Οκτώβρη ως και την Κυριακή 5 Νοέμβρη, με ώρα έναρξης 9.15 μμ. Πρωταγωνιστούν οι : Αγανάνη Ελένη, Αζέπη Ελένη, Γκόγλης Βασίλης, Δαδιώτη Βάλια, Δουρβάνης Δημήτρης, Καράλη Ελένη, Κιοσές Παντελής, Νανόπουλος Παναγιώτης, Τοπαλίδης Νίκος, Τσακίρη Ελένη, Φανιόπουλος Λάκης και Χατζής Χρήστος

«Οι παλιές ελληνικές κωμωδίες εξακολουθούν να κρατούν τη θέση τους στην καρδιά μας, αποπνέοντας κάτι που έχει χαθεί για πάντα, την αθωότητα. Ένα όμορφο Θεατρικό ταξίδι, φτάνει στον προορισμό του, μετά από εντατικές πρόβες περίπου 2 μηνών. Τα συναισθήματα πολλά-αγωνία, λαχτάρα, χαρά-ως τη στιγμή που οι μαύρες κουκίδες στο λευκό χαρτί, θα ζωντανέψουν στη σκηνή για να πάρουν τη σκυτάλη νέα συναισθήματα και εμπειρίες.
 Με συνοδοιπόρους εκλεκτούς συνεργάτες, πολύτιμους, πορευτήκαμε, μοιραστήκαμε, νιώσαμε, γελάσαμε, μαλώσαμε και πάλι από την αρχή…..Δουλέψαμε με κοινό στόχο, να πετύχουμε το ζητούμενο, την αποδοχή και την επιβράβευση του Θεατρόφιλου κοινού. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα» Δέσποινα Οτουντζίδου



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...