Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Έκθεση παλαιών οχημάτων στον Δήμο Αλμωπίας


ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Δήμος Αλμωπίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής έκθεση παλαιών οχημάτων.

Ο Σύλλογος Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε.) ιδρύθηκε το 1997, έχει 470 μέλη και υπηρετεί το Ιστορικό Αυτοκίνητο στη διάσωση, τη συντήρηση και τη παρουσίασή του, μέσα από εκδηλώσεις με σκοπό να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η εξέλιξή του.

Ο Δήμος Αλμωπίας διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δούνε από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτοκίνητα παλαιού τύπου, όπου το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Τόσο στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας που κατακλίστηκε από κόσμο, όσο και στα Λουτρά, όπου εκατοντάδες επισκέπτες μας έμειναν ενθουσιασμένοι με την εικόνα που αντίκρισαν.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος για τη βοήθειά του στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους συνδιοργανωτές και συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη ο οποίος συνέβαλε στην άρτια διοργάνωση και στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...