Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Νέος Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ – Παιδικοί Σταθμοί & ΚΑΠΗ) Δήμου Αλμωπίας ο Γιώργος Χατζηγιαννίδης

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ – Παιδικοί Σταθμοί & ΚΑΠΗ) Δήμου Αλμωπίας κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.


Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία του Νομικού Προσώπου μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και είχε μια πρώτη επικοινωνία με τους νέους του συνεργάτες. Παράλληλα, ο κ. Χατζηγιαννίδης ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής σε θέματα Αθλητισμού και Εθελοντισμού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Χρήστος Δόντσος από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες του που συνέβαλαν στη μεγάλη προσπάθεια της Διοίκησης.

Σχετικό βίντεο:







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...