Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣ Πρόμαχοι - Δόξα Μελισσίου 1 - 2


Στον βαρύ, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών, αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, ο τοπικός Α.Σ. υπέστη αναπάντεχη ήττα από την μαχητική Δόξα Μελισσίου με σκορ 1-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την σαφή υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους  και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία της Δόξας με καλές προοπτικές για σκοράρισμα.
Μόλις στο 8’ ο φορμαρισμένος Καλογιάννης των Προμάχων με πλασέ σε κενό τέρμα δίνει το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, ενώ στο 37’ έρχεται η αντίδραση των φιλοξενούμενων, όταν μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Σερέτης μέσα από την περιοχή σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης, γράφοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι της Δόξας μπήκαν πιο αποφασιστικά και πάλεψαν με πείσμα για την ανατροπή, κάτι που το κατόρθωσαν στο 51’ με τον Δουλκερίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αμυντική διάταξη των Προμάχων και πλάσαρε από κοντά σημειώνοντας το τελικό 1-2.
Η ομάδα των Προμάχων παρουσιάστηκε με νωχελικό πρόσωπο και μετά το γκολ των φιλοξενούμενων έδειξε να αποπροσανατολίζεται. Πραγματοποίησε λίγες πιεστικές επιθέσεις στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, γεγονός που χαρακτηρίζει τη νίκη της Δόξας Μελισσίου ως απόλυτα δίκαιη.

Από  τον ΑΣ Πρόμαχοι ξεχώρισαν οι Μπελητάσιος, Άτζος, Μπογδάνης και Kullafi.
Από τη Δόξα Μελισσίου διακρίθηκαν οι Χατζηδάκης, Δουλκερίδης, Σερέτης και Τουλγαρίδης.

Η διαιτησία του κυρίου Τρυψιάνη (Δέλλιος-Μίλτσης) ήταν καλή.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Kullafi (Ledi), Σατζάκης (Σέλκος), Νάνος (Μεσκίνης), Άτζος, Τσιμτσιρίδης, Μούγιος, Καλογιάννης, Μίτσκας, Μπογδάνης, Gazi. Προπονητής: Δεμίρης.

Δόξα Μελισσίου: Καραογλανίδης, Χατζηδάκης, Φουρέρας, Δουλκερίδης, Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Μιχαηλίδης, Τσαλμάς, Νιοράτζα, Τουλγαρίδης, Ραμπούσης. Προπονητής: Ντιμτσούδης.
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...