Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε την νέα μονάδα τεχνητού νεφρού την οποία χαρακτήρισε " στολίδι της Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα"


Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας την οποία χαρακτήρισε «στολίδι της Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα» – Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση της μονάδας 
Μαζί του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Σμίας , ο πρόεδρος του συλλόγου Νεφροπαθών Βασίλης Μίσκος και ο Διευθυντής της μονάδας Σωτήρης Βασιλείου.
Ο βουλευτής δήλωσε: « Η νέα Μονάδα τεχνητού νεφρού είναι ένα στολίδι στις δομές Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα.  Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. 
Η σχέση ποιότητας – κόστους για την κατασκευή της ήταν η καλύτερη δυνατή. Κάναμε ότι δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με δεδομένη την πολιτική μας κατεύθυνση για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.
Τέτοιες στιγμές αισθάνεσαι δικαίωση και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι και να παλεύεις για τον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε και για όλη την Πέλλα. 
Το επόμενο ραντεβού μας στα εγκαίνια της μονάδας από τον Υπουργό Ανδρέα Ξάνθο ή τον Αναπλ. Υπουργό Παύλο Πολάκη ( που συνέβαλε σημαντικά στην χρηματοδότηση και στην αντιμετώπιση γραφειοκρατικών εμποδίων για το συγκεκριμένο έργο) πολύ σύντομα. 
Θα συνεχίσουμε με την αντικατάσταση των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης.
Επόμενος σταθμός η εγκατάσταση των αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας  ( σε τρείς μήνες) και Γιαννιτσών ( θα δημοπρατηθεί πιθανότατα μέσα στον Μάιο) και η επέκταση και πλήρης εκσυγχρονισμός των επειγόντων (ΤΕΠ)».
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Σμίας σε δηλώσεις του τόνισε την μεγάλη σημασία της μετεγκατάστασης της μονάδας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις για την βελτίωση της θέσης των νεφροπαθών αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Αντίστοιχες δηλώσεις έγιναν και από τον πρόεδρο του συλλόγου νεφροπαθών Βασίλη Μίσκο που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του για την εξέλιξη.
Ο Διευθυντής της Μονάδας γιατρός Σωτήρης Βασιλείου δήλωσε : « Επιτέλους ένα όνειρο έγινε πράξη. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κατά 90% στον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη. Φυσικά και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου και στον Δήμο Έδεσσας». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...