Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

"Προμάχεια 2018: Εκεί που πετούν οι αετοί..." Το αφιέρωμα του metrosport.gr


Προμάχεια 2018: Εκεί που πετούν οι αετοί...

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών, η συμμετοχή και η επιτυχία των αγώνων αλεξιπτώτου πλαγιάς «Προμάχεια 2018»


Πριν από τρία χρόνια, μέλη του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλας  FlyPella που έχει την έδρα του στην πόλη της Έδεσσας, «ανακάλυψαν» την περιοχή Σλίσκες, στον ορεινό όγκο των Προμάχων, όπου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της (εύκολη πρόσβαση, ομαλή κλίση, ανοδικά θερμικά ρεύματα, απίστευτη θέα, ασφαλής απογείωση), της αποδίδει τον τίτλο του ιδανικού σημείου.

Έτσι, με την αμέριστη βοήθεια και συμβολή των φιλόξενων και εξυπηρετικών κατοίκων του χωριού, ξεκίνησαν μέρα με την ημέρα κάποιες βασικές παρεμβάσεις στην περιοχή, σεβόμενοι ασφαλώς το φυσικό περιβάλλον και σε λίγο καιρό η «Απογείωση» ήταν έτοιμη προς χρήση.

Τολμώντας και πιστεύοντας στην επιτυχία, διοργάνωσαν το 2017 τους πρώτους αγώνες, οι οποίοι αποτέλεσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα του ονείρου. Οι αγώνες στέφθηκαν με επιτυχία και προσμετρούνται στην βαθμολογία του Πανελλήνιου κυπέλλου. Βασικοί συντελεστές για την άρτια διοργάνωση, εκτός των δαιμόνιων μελών του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλας  FlyPella, ήταν οι κάτοικοι του οικισμού, ο Δήμος Αλμωπίας, ο Μορφωτικός Σύλλογος και η Ομάδα Εθελοντών των Προμάχων.

Δείτε την συνέχεια του αφιερώματος κάνοντας "κλικ" ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...