Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Το "Star channel" στα δίγλωσσα χωριά της Μακεδονίας Πρόμαχοι και Γαρέφι


Στον παραδοσιακό οικισμό Γαρεφείου και στους ιστορικούς Προμάχους βρέθηκε συνεργείο του πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού "Star channel".
Η δημοσιογράφος του σταθμού Βελίκα Καραβάλτσιου πραγματοποίησε ένα μικρό οδοιπορικό και κατέγραψε τις απόψεις των γηγενών δίγλωσσων κατοίκων και τις αντιθέσεις τους τόσο στη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και στην ανόητη Σκοπιανή προπαγάνδα περί "Μακεδονικής" μειονότητας και τις ανυπόστατες αιτιάσεις του "Ουράνιου τόξου" για αναγνώρισή της. Επίσης καταγράφεται και η αναντίρρητη πεποίθηση όλων για την Ελληνική Εθνική τους συνείδηση.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το αφιέρωμα από το 6.30 και μετά, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια σε άλλα δελτία του σταθμού.










Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?time_continue=605&v=VIC876Wm_ds

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...