Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση του Α.Π.Σ "Ελπίδες Προμάχων"


Α.Π.Σ  "Ελπίδες Προμάχων"
                  1988
Ο στόχος αυτής της προσπάθειας με την ίδρυση του ποδοσφαιρικού σωματείου αυτού είναι η επίτευξη της ποδοσφαιρικής βιωσιμότητας του χωριού.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει όχι μόνο στο χωριό μας αλλά και σε ολόκληρο τον νομό.
Με τους λανθασμένους χειρισμούς των προηγούμενων ετών τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα οι ομάδες να λιγοστεύουν και γενικά να αναζητούν παιδιά εκτός χωριού γεμίζοντας με μισθοφόρους άνευ ποδοσφαιρικής αξίας πληρώνοντας χρήματα μόνο και μόνο για την ύπαρξη!
Τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους με πολλά πρόσφατα παραδείγματα...
Αγνοώντας τα δικά σου παιδιά έχεις έλλειψη από παίκτες..θα πληρώνεις έως πότε χωρίς πλάνο; Μέχρι να διαλυθείς εντελώς, είναι η απάντηση!!!
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λέμε πως δεν υπάρχουν παίκτες σε ένα χωριό 2000 κατοίκων.
Μας λυπεί το γεγονός που τα παιδιά απομακρύνονται από τον αθλητισμό, όχι επειδή το θέλουν, αλλά γιατί δεν υπάρχει τίποτα γι' αυτούς.
Έτσι και εμείς πήραμε την απόφαση και την πρωτοβουλία να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή και να στρέψουμε τα παιδιά του χωριού στην κατεύθυνση του αθλητισμού, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δυνατό φυτώριο, που θα αποτελέσει την μελλοντική αιχμή του δόρατος για τον Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Οραματιζόμαστε το χωριό δυνατό με βάσεις από τα σπλάχνα του.

Με τιμή το νέο Δ.Σ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...