Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Το «Προμαχιώτικο Πανηγύρι» της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων (27 Οκτωβρίου 2019).


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Προμαχιώτικο Πανηγύρι» που διοργάνωσε στις 27 Οκτωβρίου, ημέρα που παλιότερα γιόρταζαν οι κάτοικοι του ιστορικού οικισμού, τον προστάτη Άγιο Δημήτριο, η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων.

Με πόρους από το ταμείο της αλλά και από πολλές αυθόρμητες προσφορές των κατοίκων, η Ομάδα ετοίμασε έναν πλούσιο μπουφέ με απολαυστικά εδέσματα και χυμούς, τα οποία προσέφερε στους δεκάδες κατοίκους και επισκέπτες του χωριού.

Η ορχήστρα, αποτελούμενη από τον Χρήστο και τον Δημήτρη, απογείωσε την διασκέδαση, ενώ οι μικροί Εθελοντές, για τους οποίος και έγινε το γλέντι, το καταχάρηκαν δίνοντας όλη τους την ενέργεια σε παραδοσιακούς κι όχι μόνο χορούς.

Με το πέρας του πανηγυριού, ο χώρος σαρώθηκε, σκουπίστηκε, απολυμάνθηκε και πλύθηκε από την ομάδα, δίνοντας έτσι το χειροπιαστό παράδειγμα, πολιτισμού και δίνοντας επίσης σάρκα και οστά στην έννοια της ύπαρξής της.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.















































































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...