Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Πρόμαχοι: Φάκελος "Αδέσποτα".


Είναι γνωστό στους κατοικούντες την Ιερουσαλήμ και δη τους Προμάχους, το χρόνιο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά.
Κυκλοφορούν ανά αγέλες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικισμού, ενώ κάνουν πολλές φορές την ημέρα αισθητή την παρουσία τους, είτε σκορπώντας τα σκουπίδια από τα διάσπαρτα κουβαδάκια καθαριότητας, είτε επιτιθέμενα σε διάφορους άλλους παρείσακτους σκύλους, που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την περιοχή τους.
Το φαινόμενο τείνει να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις τώρα που στην περιοχή "ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ" λειτουργεί το νεοϊδρυθέν ΚΔΑΠ, όπου στις δραστηριότητές του συμμετέχουν δεκάδες παιδιά. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν επί μήνες πολλά αδέσποτα, τα οποία επιτίθενται ανεξαιρέτως σε μικρούς και μεγάλους, καθιστώντας την καθημερινή μετακίνησή τους εφιαλτική.
Έχουν γίνει στο παρελθόν πολλές αναφορές από ενδιαφερόμενους, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Επειδή έχουμε γίνει δέκτες πολλών οργισμένων παραπόνων από γονείς, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις νεοεκλεγείσες υπηρεσίες του Δήμου μας, να ενεργήσουν όπως ο νόμος προβλέπει για την συγκεκριμένη κατάσταση, διαφορετικά, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα γίνουμε μάρτυρες δραματικών συμβάντων.





1 σχόλια :

Επί πολλά χρόνια είναι η κατάσταση αυτή. Κρίμα τα αδεσποτακια αλλά κρίμα και για τα παιδάκια.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...